L’OCCITANE predstavlja novo dišavno doživetje: tukaj je pristna dišava iz narave EAU DE TOILETTE OSMANTHUS, ki vas bo prevzela s svežimi, cvetnimi, prijetno sladkimi in sadnimi notami.

Osmantus presenetljivo, nepričakovano cveti jeseni in svojo dišavo širi v času, ko je večina drugih cvetlic že ovenela. Cvetovi rumenega osmantusa slovijo po uravnoteženi cvetno-sadni dišavi in izjemnem olfaktornem profilu. Njegove usnjate note ustvarijo občutek udobja in sprostitve. L’OCCITANE je iz teh nežnih cvetov ustvaril novo dišavno kreacijo Osmanthus, pri kateri so tesno sodelovali proizvajalci iz kitajskega kraja Guilin, znana francoska parfumerja, Marypierre Julien in Michael Girard, ter angleški ilustrator Robert Frank Hunter.

L’OCCITANE podpira svoje pridelovalce osmantusa in v svojih formulah uporablja samo odgovorno pridobljene osmantusove cvetove, iz katerih dišavo ustvari na poseben način. L’OCCITANOVI pridelovalci najprej potresejo veje, da odpadejo zreli osmantusovi cvetovi, nato pa jih s sitom ločijo od listov. Sledi ekstrakcija, s katero pridobijo dišavo, v kateri se uravnoteženo prepletajo sadne, cvetne in nežne usnjate note. Predajte se mesečini Daljnega vzhoda v objemu provansalskega sonca!

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini
www.loccitane.si od 6. maja 2021.

Eau de Toilette Osmanthus in Eaue de Toilette Roll-on Osmathus

V L’OCCITANE je posijala mesečina Daljnega vzhoda v objemu provansalskega sonca … Odkrijte novo edinstveno subtilno dišavno kolekcijo Osmanthus, v kateri je cvetna svežina osmantusa v naročju žametne marelice in kremastih lesnih not. Eau de Toilette Osmanthus v srcu nosi naraven izvleček iz cvetov osmantusa iz Guilina (Kitajska), ki presenetljivo, nepričakovano cveti jeseni in svojo dišavo širi v času, ko je večina drugih cvetlic že ovenela.

Gel za prhanje Osmanthus

V L’OCCITANE je vstopila mesečina Daljnega vzhoda v objemu provansalskega sonca … Odkrijte novo edinstveno dišavno kolekcijo Osmanthus! Gel za prhanje Osmanthus nežno očisti kožo in jo ovije s subtilno dišavo, v kateri je cvetna svežina osmantusa v naročju žametne marelice in kremastih lesnih not. Vsebuje naraven izvleček iz cvetov osmantusa iz Guilina (Kitajska).

Mleko za telo Osmanthus

V L’OCCITANE je vstopila mesečina Daljnega vzhoda v objemu provansalskega sonca … Odkrijte novo edinstveno dišavno kolekcijo Osmanthus! Negovalno Mleko za telo Osmanthus kožo navlaži, zmehča in ovije s subtilno dišavo, v kateri je cvetna svežina osmantusa v naročju žametne marelice in kremastih lesnih not. Vsebuje naraven izvleček iz cvetov osmantusa iz Guilina (Kitajska).

Parfumsko milo Osmanthus

Parfumsko milo Osmanthus za roke in telo je zasnovano z rastlinskimi olji. Kožo očisti in ovije s subtilno dišavo, v kateri je cvetna svežina osmantusa v naročju žametne marelice in kremastih lesnih not. Vsebuje naraven izvleček iz cvetov osmantusa iz Guilina (Kitajska).

Krema za roke Osmanthus

Krema za roke Osmanthus, obogatena s karitejevim maslom, pomaga navlažiti in nahraniti kožo ter jo ovije s subtilno dišavo, v kateri je cvetna svežina osmantusa v naročju žametne marelice in kremastih lesnih not. Vsebuje naraven izvleček iz cvetov osmantusa iz Guilina (Kitajska).

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Pokukajte v dom ene najbolj znanih supermodelov na svetu