Prva dama ZDA Melania Trump bo v Ameriki dobila knjigo, ki jo je napisala novinarka Washington Posta Mary Jordan. Knjiga bo izšla meseca junija.

Novinarka je za podlago knjige zbrala 100 intervjujev s prvo damo in nosi naslov ‘The Art of Her Deal’ (Umetnost njenega posla op.p.). V knjigi jo novinarka opisuje kot jekleno, ambiciozno, preudarno in bistro žensko, ki teče maraton.

Knjiga je presenetljiv portret priseljenke iz Slovenije, ki si je s trdo voljo že uredila svoje življenje, še preden je srečala Donalda Trumpa. Založba je izdala tudi, da so pri nastajanju knjige sodelovale ključne osebe, ki imajo vpogled v Melanijino življenje, in so prvič spregovorile o poznanstvu s prvo damo, novinarka pa je v roke dobila tudi še nikoli prej videne dokumente in posnetke.

V knjigi Melanijo opisujejo čisto drugače, kot se prva dama morda kaže v javnosti, kjer se veliko ljudi obregne ob njen strog pogled. Novinarka je zbrala podatke o Melniji vse od njenega otroška, njenih manekenskih dni in vse do danes, ko se prva dama politično udejstvuje, celo bolj, kot je svetu sedaj znano.

Kot pomemben podatek je potrebno omeniti, da Melania Trump pri nastajanju knjige ni sodelovala.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

3 živila, ki bi jih morali uživati več!