Scott Disick (34) in Sofia Richie (19) sta se po zimskem oddihu v Aspnu odpravila še v sončno Mehiko.

Foto: @sofiarichie, @letthelordbewithyou, instagram

Kot je videti, je nekdanji partner Kourtney Kardashian končno spet našel svojo srečo. Čeprav je hčerka Lionela Richija, 19-letna manekenka Sofia Richie, kar 15 let mlajša od Scotta, ki ima s Kourtney tudi tri otroke, pa sta se zvezdnika očitno več kot ujela. Novo leto sta skupaj s Paris Hilton in drugimi zvezdniki preživela na belih strminah v Aspnu, sedaj pa sta se odpravila še v Punta Mito v Mehiki.

Foto: @sofiarichie, instagram

Kot poroča E!, sta v Mehiko z zasebnim letalom priletela v soboto zjutraj, na instagramu pa sta objavila tudi kar nekaj fotografij z luksuzne jahte, na kateri je parkiran celo helikopter. Sofia in Scott sta skupaj že od septembra in se pogosto odpravita tudi na aktivne počitnice.

Foto: @letthelordbewithyou, instagram

‘Lord Disick’ se je v preteklosti spopadal z alkoholizmom in odvisnostjo od drog, kar je bil tudi eden izmed razlogov, zakaj sta se s Kourtney po skoraj 10 letih zveze razšla. Odkar je v razmerju s Sofio, pa gre Scottu očitno veliko bolje. Paparaci ga namreč že dolgo niso ujeli v kateri izmed diskotek, kar je bilo včasih nekaj čisto običajnega. Kot kaže, ima Sofia torej dober vpliv nanj in seveda upamo, da ga ne zanese spet na stara pota.

Foto: @sofiarichie, instagram

 

Kendall Jenner je nedolgo nazaj dvignila veliko prahu z domnevnim lepotnim popravkom. Zakaj tudi lepotni kirurgi sklepajo, da si je dala povečati ustnice, si oglej TUKAJ!