Se je tudi med vašo kanalsko shemo znašel televizijski kanal Shoppster TV? Na voljo je vsem uporabnikom Telemachovih programskih shem, EON, Total TV in D3, kot tudi na spletni strani shoppster.com ter na družbenem omrežju YouTube. Gre za prvo integrirano spletno in televizijsko trgovino pri nas!

V 24-urnem programu ekipa voditeljev, ki jo med drugim sestavljajo nekdanji smučarski as Jure Košir, televizijska osebnost Tanja Postružnik Koren in pevka Tinkara Fortuna, v zanimivih oddajah za gledalce preizkušajo ter jim do potankosti predstavljajo bogat nabor izdelkov. Shoppster, rezultat dveh let razvoja in izboljšav, kupcem namreč ponuja preprosto, učinkovito in varno nakupovalno izkušnjo iz domačega udobja.

Gledalci si lahko Shoppster TV ogledajo tako na digitalnih kanalih, in sicer v spletni trgovini
shoppster.com ali pa na družbenem omrežju YouTube, kot tudi v Telemachovih programskih shemah
EON na programskem mestu 7, Total TV na programskem mestu 5 in D3 na programskem mestu 14.

Shoppster na slovenski trg e-poslovanja prinaša inovacije, nove tehnologije in izvirne vsebine. Kupcem je že na voljo bogat asortima priznanih blagovnih znamk iz mnogih kategorij, med katere spadajo bela tehnika, mali gospodinjski aparati, izdelki za dom in orodje ter novosti s področja kozmetike, nakita in številnih drugih. Poleg tega so na voljo tudi edinstveni izdelki lastne blagovne znamke, kmalu bodo predstavljene linije izdelkov voditeljev, ponudba pa se bo tudi v prihodnje neprestano širila in posodabljala.

Redne akcije bodo omogočale, da bodo številni izdelki na voljo po nizkih cenah. Tako je že sedaj v promociji Black Friday na voljo več kot 500 izdelkov po ugodnih cenah, prav tako pa bodo na platformi ves čas izpostavljeni novi popusti in mnoge druge ugodnosti.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Korejski praznični lepotni vrtiljak