Vaša koža je veliko lepša, kot si mislite! Trend vračanja k naravi lahko opazimo vsak dan, na ulici, v modi, v lepoti, v hrani in v svojih potrošniških navadah: vsi si prizadevamo za več preprostosti, transparentnosti in potrošnjo po načelu »manj, a kakovostnejše«.

Še včeraj smo skrivali gube in brazgotine. Danes jih brez zadržkov kažemo in smo ponosni nanje. Definirajo nas in pripovedujejo našo zgodbo. Prišel je čas, da sprejmemo sebe in svoje napake, proslavimo harmonijo in vidimo lepoto v njeni naravni podobi. Naša koža je preveč lepa, da bi jo skrivali pod težkimi ličili. Erborian to svoje prepričanje izkazuje že od svojega nastanka pred 12 leti – močno verjame, da je gola koža lepa in je prvi korak k večji samozavesti.

SKIN HERO – perfektor za naravno lepo kožo!

Na voljo od 12. aprila

Skin Hero je najnovejša generacija Erborianovih super hibridnih izdelkov za nego kože, ki zgladi in izboljša teksturo kože ter zagotavlja njeno popolno preobrazbo v 7 dneh. V osnovi je Skin Hero samostojni negovalni izdelek, brez pigmentov in silikonov, obenem pa je tudi perfektor, ki takoj ob nanosu polepša golo kožo ter dan za dnem izboljšuje njeno kakovost in teksturo. Občutek, kot da ne nosite ničesar, je nov in prijeten. Koža je kot gola, lepa in čudovita.

Razpoloženi za naravno lepoto

NEVERJETNI REZULTATI PO 7 DNEH UPORABE

100 % žensk je potrdilo, da je gola koža videti lepša,

100 % žensk je potrdilo, da je izdelek izboljšal kakovost kože,

100 % žensk je potrdilo, da je tekstura kože zglajena,

87 % žensk je potrdilo, da se zdaj počutijo bolj samozavestne v svoji goli koži, brez make-upa!

CENA ZLATA

Hibridna krema brez pigmentov takoj polepša kožo, ob redni uporabi pa deluje tudi na vsakodnevno izboljšanje njene teksture in videza. Formula vsebuje učinkovit kompleks korejskega belega ginsenga in encime za izboljšanje teksture, ki ustvarijo viden učinek »nove kože«. Kremo Skin Hero nanesemo na obraz v zadnjem koraku lepotnega rituala.

Leta 200 pr. n. št. je bila vrednost ginsenga enaka vrednosti zlata. Erborian je svoje negovalne formule zasnoval z dragocenim belim ginsengom, ki so ga cesarji najbolj cenili. Ta sestavina je znana po svojem vlažilnem, antioksidativnem in gladilnem delovanju, poleg tega pa preprečuje izsuševanje.

SKIN HERO VSEBUJE KOMPLEKS BELEGA GINSENGA, KI GA SESTAVLJAJO ŠTEVILNI IZVLEČKI

  • Izvleček iz korenine ginsenga (Panax ginseng)
  • Izvleček iz korenine sladkega korena (Glycyrrhiza glabra)
  • Izvleček iz korenine divjega jama (Dioscorea villosa)
  • Izvleček iz sadeža kigelije (Kigelia africana)
  • Izvleček iz preslice (Equisetum Giganteum)

Da bi formula koži zagotovila vse potrebno vlaženje, je obogatena z dvema sestavinama, ki delujeta vzajemno. Glicerin, znan po vlažilnem delovanju, kožo ščiti pred izsuševanjem, hialuronska kislina pa ohranja njeno naravno navlaženost.

Skin Hero zgladi in razjasni polt, kožo pa povsem osveži, zmehča, navlaži in oskrbi s hialuronsko kislino. Občutek, kot da ne nosite ničesar, je nov in prijeten. Koža je kot gola, lepa in čudovita. V samo 7 dneh je koža videti preobražena: nepravilnosti so zglajene, tekstura kože je izboljšana, polt pa je enakomernejša. Koža sčasoma postane bolj sijoča. Negativni učinki zaradi vsakodnevne izpostavljenosti onesnaženju ji ne morejo več do živega. Pust videz je preteklost!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Pomlad na dlaneh