Dvojno čiščenje = dva koraka pri negi kože. Gre za postopek, ki vključuje dvakratno čiščenje kože. Kljub temu, da se komu morda to zdi nekoliko agresivno, pa za vsem skupaj stoji izredno dober argument.

Izdelki, ki jih vsakodnevno apliciramo na svoj obraz, so dolgoobstojni in se tudi zadržujejo na našem obrazu. Zato zgolj čiščenje z micelarno vodico v takšnem primeru ni dovolj. Prvo čiščenje tako mora s kože dvigniti kozmetične izdelke, drugo čiščenje pa jih odstrani in očisti vaše pore!

Sedaj svoja izdelka za dvojno čiščenje, predstavlja tudi ERBORIAN, ki navdušuje s svojo korejsko kozmetiko, ki v svetu lepote in nege zasluženo kraljuje. Čistilno olje in Čistilni gel Centella: izdelka, ki združujeta vso moč in učinkovitost azijskega vodnega popnjaka – supersestavine, ki je glavna zvezda ERBORIANOVIH novih formul za dvojno čiščenje.

Eno olje, en gel, dva koraka z istim ciljem = ČISTA KOŽA

Azijski vodni popnjak oziroma Centella asiatica ERBORIANU pomeni to, kar Koreji pomeni farmakopeja: je popolnoma nenadomestljiv. Pravijo mu tudi tigrova zel, ker naj bi se po legendi ranjeni tigri valjali po njegovih listih, da bi izkoristili njegove blažilne lastnosti. Po mnenju Korejcev ima ta rastlina oziroma supersestavina izvrstne blažilne lastnosti. Sedaj ga lahko najdemo v novih izdelkih za dvojno čiščenje!

1. KORAK

Z obraza odstrani tudi najtrdovratnejši make-up, nečistoče in odvečni sebum, kožo pa pomaga pomiriti in navlažiti. Sestavine so bile skrbno izbrane zaradi svojih izvrstnih
lastnosti:

  • Izvleček iz azijskega vodnega popnjaka in BisaboLife z blažilnimi lastnostmi.
  • Mandljevo olje s hranilnimi lastnostmi.
  • Sončnično olje z vlažilnimi lastnostmi.

Ultranežno čistilno olje odstrani make-up (tudi vodoodporni), odvečni sebum in nečistoče, pri tem pa ohrani naravno navlaženost kože. Zasnovano je z ERBORIANOVO supersestavino Centello asiatico oziroma azijskim vodnim popnjakom in obogateno s hranilnimi rastlinskimi olji, zato je koža po uporabi pomirjena, navlažena in sproščena. Lahkotno olje se v stiku z vodo spremeni v mlečnat losjon, ki hitro odstrani make-up, za seboj pa ne pusti mastnega preostanka. S krožnimi gibi ga nežno vmasirajte v suho kožo obraza in vek. Dodajte malo vode, da ustvarite peno, nato sperite.

Dermatološko in oftalmološko preizkušeno. Nekomedogena formula.

2. KORAK

Z obraza odstrani nečistoče, kožo pa temeljito očisti, pomiri in navlaži.

Čistilni gel Centella pomaga očistiti kožo in odstraniti nečistoče, na obrazu pa pusti udoben občutek. Prijetna tekstura poskrbi za nežno čiščenje in pomaga ohraniti naravno navlaženost kože, ki je takoj videti bolj čista in sijoča. S krožnimi gibi ga nežno vmasirajte v vlažno kožo obraza in vek. Dobro sperite.

Še vedno potrebujete VEČ?

Korejke točno vedo, kako negovati kožo, v svojem ritualu pa že dolgo uporabljajo oglje. Ta “čarobna” sestavina, znana po svojem delovanju za detoks, očiščevanje in matiranje, odslej navdušuje tudi v ERBORIANOVI novi Črni čistilni peni. Ta pena učinkovito očisti kožo ter odstrani nečistoče in odvečni sebum. Lahka zračna tekstura se spremeni v kremasto peno, ki med čiščenjem kože ne ustvari občutka izsušenosti. Mastno sijoči predeli so matirani, razširjene pore pa so vidno zožene: koža je popolnoma čista, očiščena in zdravo sijoča.

ERBORIAN pa predstavlja še novo Masko Milk & Peel Shot, ki je nastala po navdihu sezamovega mleka in njegovega super učinka “nove kože”. Strokovna kombinacija nežnega, a učinkovitega pilinga in visokohranilne hitre maske zagotavlja dvojno delovanje in že v nekaj minutah ustvari učinek “nove kože”.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

5 mikro izzivov za vaše boljše počutje