Povsem normalno je, da se veliko posameznic tik pred poletjem odloči za barvanje na svetlo.

Pozabite na klasično blond, to poletje je v trendu breskova blond!

Konec koncev, sonce že tako ali tako opravlja svojo naravno osvetljevalno nalogo. To poletje pa je znana ‘mešalka barv’ Gerilyn Ghaisarzadeh odkrila čisto nov poletni odtenek, in sicer popoln breskov odtenek s koralami ter rožnatimi podtoni.

View this post on Instagram

🍑P E A C H B L O N D E🍑 . . . Peach is the theme so here is a peach blonde for ya crowned with pink pewter. This was a color correction with lots of bands! I’m pretty happy with the results!! . . . Painted with Pulp Riot Faction8 Bonded by B3💪🏻 . . . Hair by #gerilynghaisarzadeh . #pulpriot #pulpriothair #artistconnective #colorcorrectionspecialist #orlandobalayage #modernsalon #behindthechair_com #hairinspo #hairlove #haircolour #hairpaint #1000orbust #hairpaintingspecialist #dimensionalhair #trendyhair #ittakesapro #colormelt #colorspecialist #faction8 #peachhair #haircolortransformation #haircolorideas #vividhaircolor #vibranthaircolor #pinkpewter #pastelhair #crafthaircolor #dimensionalvivids #peachblonde

A post shared by Gerilyn Ghaisarzadeh Vivids (@gerilynghaisarzadeh) on

Breskova blond je letošnja zlata blond! Primerna je za vsakogar, predvsem pa za tiste z nekoliko bolj oljčnim odtenkom kože, medtem ko ga priljubljena frizerka ne priporoča tistim, ki imajo že tako ali tako nekoliko rožnato obarvano kožo. Je pa odtenek denimo kot nalašč za tiste, ki si želijo s svetlejše blond na svojo naravno temnejšo barvo, saj dopušča lahkoten in ne tako opazen prehod.

Kot je še dodaja Gerilyn, je odtenek zadela z ‘bajalažem’, pri katerem je pričela z mešanico  jagodne blond barve, ki se je proti lasišču svetlila. Pri tem odtenku pa je prav tako zelo pomembno, da se upošteva barvni podton, saj lahko le-ta naredi končno barvo.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI

Ste že slišali novo poletno himno Justin Bieberja in Eda Sheerana?