s.Oliver to jesen navdušuje z najnovejšo otroško kolekcijo, kjer se skrivajo oblačila za kar 3 starostne skupine, baby, kids in junior, kamor spada vse do številke 176. Letošnja novost je tudi otroško spodnje perilo, kar pomeni, da lahko pri s.Oliverju svoje otroke oblečete od glave do pet.

Jesen je tu in z njo hladnejši in krajši dnevi. Moda za najstnice tokrat narekuje barvne odtenke v vijolični barvi ter večni beli in črni, za najstnike pa je nepogrešljiva modra barva in seveda vse nianse zelene, ki na koncu preidejo v fantom zelo priljubljen vojaški potisk.

Fantki lahko to jesen izbirajo med motivi hitrih avtomobilov junakov iz priljubljene risanke Tačke na patrulji ali tekstovnim sporočilom, medtem ko bodo punčke navduševale v roza-vijoličnih kombnacijah ter motivi konjička.

Tudi za dojenčke so poskrbeli z motivi metuljčkov, rožic, lisičk in letal, v svetlo modrih ter roza odtenkih. Fantje lahko izbirajo tudi me srajčkami, punčke pa med oblekicami!

Letošnja novost kolekcije, je spodnje perilo, ki nudi številke vse od 92 pa do 176. Za fante prihaja v belo, modro, sivih in rdečih kosih, medtem ko za punčke v belo, roza, svetlo in temno modrih ter sivih kosih. Pri s.Oliverju lahko kupite boksarice ali tope za punčke, vse na enem mestu. Kvalitetno perilo za nizko ceno (od 9,99 EUR dalje).