Priljubljena 49-letna pevka je s svojim novim videzom razočarala nekatere sledilce, ki so prepričani, da postaja preveč ‘umetna’.

Blake Shelton in Gwen Stefani skupaj srečna že od 2015 (foto: @gwenstefani, instagram).

Ali je katera izmed zvezdnic res še 100 % naravna? V svetu, v katerem je pogoj za uspeh tudi večno mladosten videz, je pač težko ostati zvest sebi in očitno se je tokrat prenaglila tudi Gwen Stefani, ki je pod fotografijo, ki jo je objavila na instagramu, prejela veliko negativnih komentarjev.

Žaljivi komentarji

“Oprosti Gwen, to je zame preveč umetno,” je zapisal eden izmed njenih sledilcev, drugi pa dodal: “Nove ustnice?”. Oboževalci so pevki med drugim tudi sporočili, da naj se umiri s plastičnimi operacijami, seveda pa so bili med komentatorji tudi takšni, ki so prepričani, da je še vedno lepa. Uspešna pevka in mama 3 otrok, ki je že od leta 2015 v zvezi z Blakom Sheltonom, seveda ni povedala, kaj točno je storila s svojim obrazom, je pa več kot opazno, da so njene ustnice nekoliko večje, usluge pa ji ne naredijo niti umetne trepalnice in močan make up, ki še dodajo k izumetničenemu videzu.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ si lahko ogledaš še, kako gibčna je Shakira!