Lani 12. aprila je v porodnišnici v Clevelandu na svet prijokala hči Khloe Kardashian in Tristana Thompsona, ki že nekaj tednov tudi uradno nista več par.

Khloe Kardashian se ob prvem rojstnem dnevu hčerke sprašuje: “Kam beži čas?!” (foto: @khloekardashian, instagram).

True večino časa preživi skupaj z mamo Khloe v Kaliforniji in tako je bilo tudi danes, ko je vnukinja Kris Jenner upihnila prvo svečko na torti. 34-letna zvezdnica je na instagramu zapisala: “Moj otrok je danes star že eno leto. Kam čas beži?” Objavila je kar nekaj skupnih fotografij, med drugim tudi čudovit utrinek iz porodnišnice, ki ga še niste videli.

Khloe je danes na instagramu objavila ganljivo fotografijo iz porodnišnice (Foto: @khloekardashian).

Dobre novice in škandal

Konec leta 2017 je Khloe Kardashian na instagramu potrdila novico, da pričakuje otroka. Oboževalci so ponoreli, ko je objavila fotografijo s trebuščkom, ki ga objema Tristan Thompson in vse se je zdelo popolno. Zvezdnica, ki je bila v preteklosti kar 7 let poročena s košarkarjem Lamarjem Odomom, si je namreč vedno želela otroka in s Tristanom, ki ima iz prejšnjega razmerja že sina Princa, se ji je želja končno uresničila. A le nekaj mesecev kasneje, tik pred rojstvom True Thompson, je po spletu zaokrožil posnetek, na katerem je nekoč priljubljen košarkar otipaval 2 ženski, z eno pa se je celo poljubljal. Družina Kardashian je ponorela, Khloe pa se je kljub temu odločila, da Tristana želi ob sebi v porodnišnici in da bo zaradi True poskušala popraviti razmerje.

Khloe srečna s True, Tristanu dovoli obiske

Khloe in Tristan sta po rojstvu True nekaj časa živela skupaj in čeprav se je pogosto šušljalo, da so v razmerju težave (predvsem zaradi njegove nezvestobe), je zvezdnica poskušala vztrajati v odnosu. Vse do letos februarja, ko se je oče True zapletel z Jordyn Woods, precej mlajšo prijateljico Kylie Jenner. Khloe je zatem razmerju naredila konec, kljub temu pa Tristanu dovoli, da lahko preživlja čas s hčerko. Za slednjega se je pred nekaj dnevi končala športna sezona, vendar se ni odločil odleteti v Kalifornijo in skupaj s True praznovati prvi rojstni dan, temveč je raje odletel k svoji družini v Toronto.

View this post on Instagram

🇨🇦

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Voščila in darila

Kot je za Hollywood Life povedal vir iz bližine košarkarja, je Tristan prepričan, da je True s Khloe v varnih rokah, sam pa nujno ob sebi potrebuje ljudi, ki ga razumejo in so mu blizu, saj je za njim težko leto. Kakor koli že, mala True je ob svojem prvem rojstnem dnevu seveda že prejela številne čestitke in tudi draga darila od prestižnih modnih znamk, kot je denimo Fendi.

Tako pa ji je čestitala babica Kris:

 Rojstnodnevne čestitke je izrekla tudi Malika, najboljša prijateljica Khloe Kardashian:

Tako pa je True čestitala teta Kim Kardashian:

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ si oglej še smešen VIDEO, kako se odzove Stormi, ko ne dobi dovolj pozornosti od mame Kylie!