Kim Cattrall je pred nekaj dnevi sporočila, da je za vedno izgubila brata. Svojim oboževalcem in nekdanjim soigralcem serije Seks v mestu se je že zahvalila za podporo v teh težkih časih, Sarah Jessico Parker pa je prosila, naj jo pusti na miru. 

V seriji najboljši prijateljici, v resničnem življenju pa daleč od tega.

Že oktobra smo poročali o skrhanem odnosu med nekdanjima soigralkama Kim Cattrall in Sarah Jessico Parker, spor pa se je sedaj le še poglobil.

61-letna Kim Cattrall, ki je v seriji Sex v mestu igrala emancipirano Samantho Jones, je pred natanko tednom dni na socialnih omrežjih objavila fotografijo svojega brata in sporočila, da je pogrešan. Svoje sledilce je prosila za pomoč pri iskanju 55-letnega Christopherja Cattralla, samo dan kasneje pa sporočila žalostno vest.

https://www.instagram.com/p/Bewzh-pAdqb/?taken-by=kimcattrall

Cattrallova je poleg fotografije, na kateri sta skupaj z bratom, zapisala: “Z veliko žalostjo moramo z družino naznaniti nepričakovano izgubo brata in sina Chrisa Cattralla. V tem času vas prosimo, da spoštujete našo zasebnost, hkrati pa se vam zahvaljujemo za vso vašo podporo na socialnih omrežjih.”

https://www.instagram.com/p/BeygEczANPa/?taken-by=kimcattrall

Kasneje se je Kim za podporo zahvalila tudi svojim oboževalcem, prijateljem in nekdanjim soigralcem serije Seks v mestu. Včeraj pa je na instagram objavila še sporočilo, namenjeno Sarah Jessici Parker, da v teh tragičnih časih ne potrebuje njene podpore.

Foto: @kimcattrall, instagram

Zraven je zapisala: “Danes me je mama vprašala, kdaj me bo ta hinavka Sarah Jessica Parker pustila na miru. Da me še vedno kontaktiraš, je samo opomnik, kako kruta si bila takrat in kako kruta si sedaj. Naj ti pojasnim, če ti še nisem. Nisi moja družina. Nisi moja prijateljica. Še zadnjič ti sporočam, da prenehaj izkoriščati našo družinsko tragedijo z namenom, da obnoviš svojo sliko ‘prijazne deklice’.

Temne skrivnosti Seksa v mestu

Kim Cattrall je prepričana, da ji je SJP javno izrekla sožalje le zato, da bi se pokazala v dobri luči pred oboževalci, a 61-letnica ne more pozabiti preteklosti. Čeprav so glavne 4 igralke serije Seks v mestu na rdeči preprogi bolj kot ne zmeraj delovale povezane, pa naj bi bila Cattrallova že od nekdaj izločena. Parkerjeva in Cynthia Nixon (Miranda) sta se poznali že pred serijo, kmalu zatem pa sta v svojo družbo sprejeli še Kristin Davis (Charlotte). Cattrallova naj bi zaveznika našla samo v producentu Darrenu Staru, a ko ga je po drugi sezoni zamenjal kolega Parkerjeve Michael Patrick King, naj bi bila na snemanju še bolj osamljena. Ko so denimo snemali v Atlantic Cityju, je SJP najela hišo zase in drugi dve igralki, Kim pa je spet izvisela.

Članice slavne igralske zasedbe so bile na rdeči preprogi vedno videti kot prijateljice.

Tretjega filma ne bo

Kljub temu da je pristala na snemanje prvih dveh filmov, s katerima je kot ena izmed producentk še največ zaslužila Sarah Jessica Parker, je bila, ko je bilo govora o  tretjem filmu,  Cattrallova jasna, da je Seks v mestu ne zanima več. Kmalu zatem pa jo je ponovno razburila Sarah Jessica Parker, ki si je najbolj želela snemanja tretjega dela. Slednja naj bi medijem namignila, da nadaljevanja ne bo, ker se Cattrallova obnaša kot diva in ima previsoke zahteve. Kim je le-to javno zanikala in povedala, da je snemanje ne zanima pod nobenim pogojem. Dodala je tudi, da naj je ne bi kontaktiral nihče izmed nekdanjih soigralcev. “Od Samanthinega lika sem se ogromno naučila. Bila je moj heroj, a želim manj delati, kot sem pretekla leta in si odpočiti. Želim si manj hektično življenje. Moja odločitev je odsev tega, kjer se trenutno nahajam v življenju in če ne bi poslušala sebe, bi bila nesrečna. Upam, da boste razumeli,” je še povedala v enem izmed intervjujev.

https://www.instagram.com/p/BZtMrMLAP_4/?taken-by=kimcattrall

Cattrallova se je šikaniranju tokrat odločila narediti konec, mnenja na njeno objavo proti Sarah Jessici Parker pa so seveda deljena.