Si želite v svoje življenje vnesti preproste, okusne in zdrave navade? Včasih si nekaj obljubimo, nato pa hitro pozabimo na samoobljubo … Z zdravimi navadami bomo veliko lažje vztrajali, če bomo iz njih naredili male rituale, ki se jih bomo vsak dan znova veselili.

Predlog za zdravo navado: cikorija 

Cikorija je okusna rastlina, ki so jo poznale že naše babice. Odlična je za vse, ki živijo aktiven življenjski slog, saj blagodejno vpliva na počutje in je vir dragocenih prehranskih vlaknin. Skrivna moč cikorije celotno telo in duha okrepi z dodatno mero energije za premagovanje vsakodnevnih izzivov.

Zdravi napitki iz cikorije 

Glavna zvezda ritualov za dobro počutje so napitki iz cikorije, kavni nadomestki in odličen naravni vir vlaknin, s katerimi na preprost način ustvarjamo prijetne trenutke zase kadarkoli v dnevu.

Franck ima v svoji paleti napitkov iz žitaric, tudi tople napite iz cikorije Bianka 100 % Cikorija ali Kavovina Cikorija, ki so naravni vir vlaknin in drugih blagodejnih učinkovin. Ker ne vsebujejo kofeina, so priljubljeni tudi pri otrocih. V skupnem ritualu pitja okusnega toplega napitka, lahko tako uživa celotna družina.

Zaradi hitre priprave si boste z instant napitkom Bianka 100 % Cikorija lahko kadarkoli vzeli čas zase in pri tem uživali v sladkobi naravno prisotne karamelne arome.

V petih preprostih korakih do sproščujočega rituala

  1. Pripravite si okusen topel napitek Bianka 100 % Cikorija ali Kakovina Cikorija, ki vas bo napolnil z energijo in izboljšal počutje.
  2. Poskrbite za slasten in zdrav prigrizek.
  3. Ugasnite mobilne naprave.
  4. Prižgite najljubšo glasbo.
  5. Globoko vdihnite, naredite požirek napitka iz cikorije in uživajte!
Bianka 100 % Cikorija
Kultna Kavovina Cikorija

Več o Franck napitkih iz žitaric na: https://www.franck.eu/sl/izdelki/napitki-iz-zitaric/.