Erborianovo poglobljeno poznavanje azijskega zeliščarstva v kombinaciji z napredno vizijo o lepoti je vedno osredotočeno na ohranjanje učinkovitosti in tolerance, obenem pa skrbi za poživljajočo dozo energije. In ko je govora o energiji …

Pri Erborianu bo leto 2021 začinjeno z novo negovalno kolekcijo RED PEPPER (čili).

Čili je znan po vsebnosti vitaminov C in E, mineralov ter karotenoidov, ki celice odlično ščitijo pred prostimi radikali, je neverjeten booster za sijaj polti. Seveda pa je Erborian najboljše prihranil za kožo: posebno ekstrakcijo, s katero se pridobi visoka koncentracija učinkovitih molekul, obenem pa se izloči kapsaicin, pekoča sestavina, ki jed naredi okusno, na kožo pa nima tako prijetnega učinka. Erborian se je še posebej zanimal za pulpo čilija, zato je z njo zasnoval negovalne formule, da bi izboljšale sijaj kože.

 

Na voljo od 1. marca 2021.

 

ERBORIAN OBOŽUJE DRUGAČNO NEGO

Boost energije, sijoča koža, nepričakovan učinek na koži – oranžno rdeča barva ter krema, ki se hitro vpije v kožo.

Gelasta krema za izboljšanje naravnega sijaja kože

Iz ploda čilija je Erborian pridobil izvleček, ki je nežen do kože, a učinkovito deluje na sijaj. Nova gelasta krema kot »energijska baterija« poveča naravni sijaj kože. Sveža tekstura se hitro vpije v kožo ter jo takoj pomaga navlažiti in napeti. Koža je nemudoma poživljena, znova je sveža in sijoča, sčasoma pa postane na otip prožnejša in mehkejša, polt pa mladostno sijoča.

Koncentrirana maska za takojšnje izboljšanje naravnega sijaja kože

Maska kot »energijska baterija« poveča naravni sijaj kože. Neverjetno bogata žametna tekstura, ki je nastala po navdihu tradicionalne korejske salse, kožo takoj zmehča in poveča občutek udobja. Sijaj polti se nemudoma zdi izboljšan. Koža se zdi gladkejša in bolj enakomerna, njen sijaj je poživljen.

 

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Nega: Grenivkinina raztrupljevalna maska in piling