Pevec John Legend je včeraj premierno pokazal videospot za njegovo novo pesem ‘Wild’. V videospotu, ki je v dobrih 15ih urah dobil več kot milijon ogledov, v glavnih vlogah nastopata John in njegova žena, sicer manekenka in kuharica, Chrissy Teigen. Na koncu pa sta zvezdnika vsem sporočila še veselo novico, da sta ponovno v veselem pričakovanju.

John in Chrissy sta se poročila leta 2013, na italijanskem jezeru Como, nato pa sta se jima pridružila še, zdaj že 4-letna Luna in dveletni Miles. A sedaj se jim bo pridružil še peti član. Zvezdnika sta na veselo novico namignila v videospotu, nato pa jo je Chrissy potrdila še sama na Instagram in Twitter omrežju, kjer se pred ogledalom boža po že dobro vidnem nosečniškem trebuščku.

Zvezdnika sta sicer znana, da veliko sodelujeta, v YouTube posnetku pred premierno videospota pa sta povedala tudi, da jima glasba zelo pomaga pri razvoju njunega odnosa ter da vedno, ko preživljata nekaj velikega, skupaj sodelujeta pri glasbenem predmetu. Tako je zelo znana pesem ‘All of me’ nastala, ko se je par poročil, ‘Love me now’ sta posnela z Luno in zadnjo pesem z Milesom.

Zgovorna voditeljica, kuharica in manekenka, ki zelo rada izrazi svoje mnenje na Twitterju, se bo tako že tretjič preizkusila v vlogi mame. Ostane pa le vprašanje, komu bo podoben tretji otrok, za zdaj sta Luna in Miles pravi kopiji Chrissy in Johna!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

To so odlične ideje za otroške zabave na prostem!