Sedaj, ko smo v karanteni imamo čas vaditi vse lepotne trende, ki nam jih ponujajo! Čas je tudi, da pričnete s svojo pričesko in se izpopolnite v eni od 3 preprostih frizur, ki vam jih bodo to poletje zavidali vsi!

Vesoljske fige 

Pričeska, ki je zunaj tega sveta. Uredite si jo takrat, ko vam lasje resnično ponagajajo. Za ta videz potrebujete nekoliko bolj ‘strukturirane’ lase, zato si jo morda uredite med pranji, ko vaši lasji niso sveže oprani. Lase ločite na dva dela, tako da nekaj sprednjih las ostane zunaj. Nato vsak odsek, enega za drugim, zdrgnite v ‘skuštrano’ figo na vrhu glave, nato pa jo zavarujte z lasnico. Če želite še nekaj varnosti, vse skupaj zavarujte z lakom za lase!

Enostavna ‘topknot’ pričeska

Kraljica enostavnih pričesk je definitivno ‘topknot’ ali visoka skuštrana figa. Vse kar potrebuješ je krtača za lase, lasnice, in lahek gel za lase. Za ta videz boš resnično potrebovala le dve ali tri minute!

Enostavni konjski rep za kratke lase

Če ste se odločili za daljši paž, potem veste, da njegovo oblikovanje terja nekaj dodatnega časa. Pri tej pričeski se tudi hitro vidi, ko so lasje nekoliko mastni. Ko so, jih uredite v konjski rep tako, da prvo korenine posušite s suhim šamponom, lase pa razredilte po sredini. Na vsak strani nato zavijte majhen del las proti hrbtni strani glave, nato pa vsak zavitek las zavarujte z lasnico. Preostale lase povežite v konjski rep in zavežite z elastiko.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

So s hlačami na korenček KONEC?