Od marca naprej vas bo na prodajnih policah čakala nova dišava Baldessarini Cool Force Sport. Vonj, v katerem je ujeta odločna moškost v harmoniji z uglajeno eleganco.

Navdih uspešnice Baldessarini Cool Force iz leta 2017 so impresivni moški, ki z močjo svoje volje postavljajo nova pravila. Nova dišava temelji na istih načelih in interpretira svežino dišavne linije na športnejši, bolj dinamičen način. Dišava predstavlja trenutke popolne osredotočenosti, v katerih prideta do izraza vztrajnost in moč. Situacije, ki izžarevajo neverjetno dinamko in istočasno ustavljajo čas. Hladen veter pri vožnji v športnem avtomobilu, največji dosežki v športu, trenutki, ko slišimo bitje lastnega srca. Drzen spust po smučišču, jadranje sredi razpenjenih morskih valov, kapljice hladne prhe po dnevu, nabitem z energijo. Doživite moč svežine z Baldessarini Cool Force Sport.

Baldesarfini Cool Force Sport

Vibrirajoča in sveža se dišavna kompozicija na začetku predstavi s svojo iskrivo zgornjo noto. Nato se hitro potopi v aromatično vodno srce dišave. Moški vonj rožmarina, športni vodni akordi in plemeniti vonj cvetov pomarančevca (neroli) sestavljajo osrednjo noto. Lesna spodnja nota cedrovine in sandalovine deluje v tej kombinaciji istočasno sveže in toplo. Pačuli poskrbi za ekskluzivnost in značilno noto dišav znamke Baldessarini.

športen – svež – markanten

Iskriv, živahen vonj za moške, ki sledijo svoji poti in se zlijejo z izzivi, ki jih prednje postavlja življenje. Za tiste, ki življenje doživljajo športno in izžarevajo samozavestno eleganco.

Dizajn

Oprt na dizajn svojega predhodnika tudi Baldessarini Cool Force Sport prepriča s purističnim dizajnom. Težka steklenička se odlično poda hladni eleganci vonja. Močna rdeča vpadljiva barva, ki s svojim signalnim učinkom deluje tako športno energično kakor tudi samozavestno moško.