Priljubljena hiša Chloé praznuje že 10. obletnico njihove dišeče ikone – dišave Chloé Eau de Parfumki velja za prvo dišavo z osnovo v večnem, ženskem elementu francoske parfumerije – vrtnici. Na novo odkriti in predstavljeni na svojevrsten način. Dišava, ki je kmalu postala svetovno priznana in oboževana je esenca stila Chloé.

Ob njenem desetem rojstnem dnevu pa je hiša Chloé predstavila novo omejeno ženstveno dišavo Chloé Absolu de Parfum.
Esenca s svežo intenzivnostjo je stvaritev parfumerja Michela Almairaca, ki je ustvaril tudi prvo izvirno dišavo. Je še bogatejša, polnejša in lesno obarvana dišava, ki ni prepoznavna le po pudrnati sestavi izvirne Eau de Parfum Chloé, temveč je tudi mnogo bolj prefinjena in polna razkošja.

Intenzivnost in globina damaščanske vrtnice, glavne note izvorne dišave, je povečana in dopolnjena z absolutom vrtnice Centifolia iz zibelke francoske parfumerije – Grassa.  Karakter dišavi doda pačuli, žameten dotik pa zapeljiva vanilija.  Chloé podpis je prisoten bolj kot kdajkoli prej.

Ambrasti odtenki dišave Absolu de Parfum so še lepši in bolj razkošni. Prvič v zgodovini se srebrna patina umakne zlatemu odtenku. Čudovita verzija v omejeni izdaji za zbiratelje …

NOVA OGLASNA KAMPANJA

 I AM CHLOÉ

V počastitev desetletnice ikonskega vonja se kot nov obraz Chloé dišave predstavlja ameriška igralka Haley Bennett. Nova muza je šarmantna, srečna in prelepa ter v polnosti uteleša ideal Chloé ženske. Le-ta sledi svojemu cilju, svojim prepričanjem in svoji usodi. Sama na zapuščeni cesti se prepušča vetru, ki jo vodi v neznano. Njena avantura je nepredvidljiva in polna presenečenj. Neodvisen duh Chloé je ključ do njene usode.

Write A Comment