Že v začetku septembra smo izvedeli, da vojvoda in vojvodinja kambriška pričakujeta tretjega otroka, Kensingtonska palača pa je včeraj podala še uradno izjavo, da ima Kate Middleton rok aprila.

Včeraj smo izvedeli tudi, da se bo vojvodinja kljub nosečnosti v začetku prihodnjega leta svojemu soprogu pridružila na uradnem obisku Norveške in Švedske.

Že 4 mesece noseča Kate se v zadnjem času, predvsem zaradi močnih jutranjih slabosti, s katerimi se je spopadala že v prvih dveh nosečnostih, ni veliko pojavljala v javnosti, kot je videti, pa se počuti bolje.

Kate je princa Williama spoznala že leta 2001 med študijem, dobivati pa sta se začela dve leti kasneje. In čeprav sta se aprila 2007 za nekaj časa razšla, je oktobra 2010 sledila romantična zaroka na 10-dnevnem potovanju po Keniji. Kate je od Williama dobila zaročni prstan, ki je pripadal njegovi mami, princesi Diani in že pred poroko s svojo simpatičnostjo očarala britansko javnost. Vojvodinja in vojvoda sta večkrat javno priznala, da si želita veliko družino in nad tretjo nosečnostjo sta seveda več kot navdušena.

Write A Comment