Noro priljubljen pevec in ena najbolj oboževanih teniških igralk vseh časov nedvomno tvorita močan par, ki pa mu ob vsej slavi uspeva zasebno življenje izredno dobro skrivati pred javnim očesom. In najbrž je to tudi recept za uspeh njune 16-letne zveze, ki ostaja tako zavita v tančico skrivnosti, da medijem do danes ni uspelo izvedeti niti, ali se je par na skrivaj tudi poročil, kljub temu da so Anno že leta 2010 opazili z ogromnim prstanom.

Enrique Iglesias in Anna Kournikova sta se spoznala na snemanju njegovega videospota Esccape in več kot očitno je šlo za ljubezen na prvi pogled. Takrat 26-letni latino zapeljivec je o 20-letni Anni dejal: “Ne, še nikoli je nisem spoznal v živo, a sem velik oboževalec. Verjetno si marsikateri moški želi, da bi jo spoznal in tudi jaz sem med njimi. Je lepa, talentirana in odlična teniška igralka. Gotovo bo dobro odigrala tudi svojo vlogo v videospotu.”

Pesem je bila uspešnica, Anna in Enrique pa sta se začela dobivati tudi zasebno in od takrat sta pravzaprav nerazdružljiva. Živita v Miamiju, kjer sta zgradila svoj sanjski dom s teniškim igriščem in z dostopom do vode, kjer je parkiran tudi njun čoln, na katerem rada preživljata prosti čas. S svojima dvema kužkoma, odmaknjena od hollywoodskih paparacev.

“Prost dan najraje preživim na kavču s svojo punco in najinima kosmatincema ob seriji House of Cards. To je zame čisti užitek in sprostitev,” je Enrique povedal v enem izmed intervjujev ter dodal, da o svojem zasebnem življenju nikoli ne namerava razkrivati podrobnosti in da včasih zanalašč manipulira z mediji.

Znana sta tudi po tem, da skoraj nikoli ne objavljata skupnih fotografij na socialnih omrežjih in vsekakor ne iščeta potrditve javnosti. Kljub temu pa je Enrique prejšnji mesec javno dejal, da si želi otrok in to zelo kmalu. “Mislim, da bom dober oče, moja punca pa še toliko boljša mama.”

Kako se izogiba vprašanjem o poroki, pa si oglejte na priloženem posnetku, ki je sicer v španščini, a gotovo boste razumeli, kdaj mu novinar zastavi vprašanje o poroki. ⤵️⤵️

Foto: @annakournikova, instagram, Pinterest