OVEN

Ta mesec se boste na splošno dobro počutili, predvsem glede sebe. Na spremembe boste gledali optimistično in ta pozitivna drža vam bo dala zagon za naprej. Nikoli vam ne zmanjka idej in motivacije, tudi v izrednih razmerah. Ste človek rešitev in ste človek akcije. Kljub temu pa se od vas morda pričakuje, da določene vloge v družini in odnosih odigrate drugače, kot to počnete sedaj. Ta mesec izkoristite za pogled vase in pogled na svoje odnose z drugimi. Kaj bi lahko storili, da jih še izboljšate? Aprila bodite previdni tudi pri nakupu nekega dragega predmeta, ki ga v resnici ne potrebujete. Naj vas ne zanese.

BIK

Ta mesec boste še naprej cenili zasebnost. Tako svojo kot tujo. Ugaja vam, da preživljate čas z družino in da počnete stvari, za katere prej nikoli ni bilo časa. Čutite, da bi se radi še izboljšali, predvsem na družinskem področju, kjer pa lahko vseeno pride tudi do manjših sporov s partnerjem/ko. Ta mesec lahko pričakujete tudi neko spremembo na delovnem mestu, ki vam sprva ne bo všeč. Ključ do uspeha se skriva v prilagajanju na nove spremembe. Prav tako pa se pripravite, da se boste iz situacije tudi nekaj naučili.

DVOJČKA

Ta mesec boste vpleteni v neko dobrodelno zadevo, bodisi preko prijateljev bodisi preko službe. Radi pomagate drugim in to vas izpopolnjuje. Kljub temu pa vas bo mučila negotovost, še posebej na kariernem področju. Več časa boste tudi posvetili skupnim financam, pregled katerih pa vas bo spravil v slabo voljo, saj številke niso točno takšne, kot ste mislili. Vi imate radi red, pregled in tudi znate gledati naprej, medtem pa vaš partner/ka na finance morda gleda drugače. Vse lahko reši le strpen in preudaren pogovor. Postavita nove skupne cilje in ne pozabita na sproščanje in razvajanje (ki je lahko tudi popolnoma zastonj!).

RAK

Res to ni mesec, ko boste veselo skakali naokrog, pa vendar boste preko elektronskih naprav veliko v stiku s prijatelji. Z marsikom iz preteklosti se boste spet povezali, le-to pa vam lahko samo koristi na kariernem področju v prihodnosti. Preden ta mesec podpišete kakšne pomembe dokumente, so o le-teh pred tem dobro informirajte. Ne podpisujte dokumentov, ki jih ne razumete. Prav tako je pomembno, da pred pomembnimi odločitvami zaupate svojemu znanju. Morda lahko pride celo do selitve, ki pa je povezana z dodatnimi skupnimi stroški. Vse se bo uredilo, le zaupajte v svojo pot in se odločajte preudarno.

LEV

Že marca ste začeli na svoje življenje gledati drugače in le-to razmišljanje se nadaljuje. Ubrali ste filozofski pristop in veliko več se ukvarjate s smislom življenja. Kje ste, kam greste, ali vas vaše početje sploh osrečuje? Zaradi vaših novih pogledov lahko pride tudi do manjših sporov s partnerjem/ko, ki je v tem trenutku morda v popolnoma drugačnih razmišljanjih. Na kariernem področju se bo pojavila neka nova priložnost, ki se bo sprva zdela super. Bodite previdni, saj ni vse zlato, kar se sveti, prav tako pa ne boste imeli vseh informacij o tej zadevi. Zaupajte svoji intuiciji in vsak korak skrbno premislite.

DEVICA

Aprila boste imeli vzpone in padce. Kakšen dan se vam bo vaše življenje kljub trenutni situaciji zdelo prav lepo, spet drugi dan se boste obremenjevali z družinskimi in poslovnimi težavami. Ne zapravljajte svoj čas za nepotrebno obremenjevanje. Res je, da se bodo ta mesec morda pojavili neki nepričakovani stroški, vendar boste zmogli. Drage device, poskušajte se čim bolj sprostiti. Vse se bo uredilo in prav vsega žal ne morete nadzorovati. Preden sprejmete kakšno pomembno odločitev, pa se posvetujte s partnerjem/ko ali dobrim prijateljem.

TEHTNICA

Drage tehtnice, ta mesec bo kljub vsemu za vas romantičen. Tistim v razmerju se lahko zgodi celo zaroka, samske tehtnice pa morda več dolgo ne boste samske. Prav tako se lahko zgodi, da boste začeli z nekim novim poslom. Priložnosti je veliko, tudi za napredovanje in denarno nagrado, ki bo sicer prišla kasneje. Ne obremenjujte se z navideznimi odgovornostmi in poskušajte na svojo situacijo gledati čim bolj realistično. Bodite osredotočeni in zadeve se bodo uredile, tako kot ste si zamislili.

ŠKORPIJON

Ta mesec se bo vse vrtelo okrog dela. Na tem področju bo sicer prišlo do pomanjkanja dobre komunikacije in posledično ne boste vsega razumeli, kot bi si želeli. Razjasnite zadeve, saj vam bo tako lažje. Na področju odnosov si pomagajte s preteklimi izkušnjami, ki so vas že nekaj naučile. Če ste v razmerju, bodite odprti tudi za mnenje partnerja/ke in tako bosta našla skupno pot. Če ste samski, pa lahko kmalu pričakujete sporočilo, ki vas bo prijetno presenetilo.

STRELEC

Strelci se trenutno morda ne počutite najbolje. Vi ste med vsemi znamenji najbolj radovedni in avanturistični. Niste radi omejeni in zaprti, obožujete potovanja in izlete v neznano. Ker to sedaj ni mogoče, boste dobili priložnost, da zrastete na drugih področjih, katera sicer malo zanemarjate. Na poslovnem področju se vam  v bližnji prihodnosti obeta nek napredek, po katerem tudi že dolgo hrepenite. Ostanite optimistični!

KOZOROG

Na čase se vam zdi, kot da je vse, kar ste načrtovali na zasebnem in poslovnem področju padlo v vodo, vendar raje glejte na situacijo iz druge perspektive v smislu, da imate morda sedaj morda končno malo časa za počitek. Le-tega sicer vedno zanemarjate, vedno se ženete do onemoglosti, kar lahko vpliva tudi na vaše zdravje. Zdaj je čas za meditacijo, sprehode po osamljenih gozdnih poteh, jogo in pospravljanje hiše. Uredite, kar lahko in se ne obremenjujte s zadevami, na katere nimate vpliva. Na poslovnem področju se vam že kmalu obeta nek napredek, prav tako se bo konec meseca izboljšala komunikacija z bližnjimi.

VODNAR

Izmenjavanje idej z otroki ali sorodniki bo vplivalo na vaš pogled na svet. Le-ta se bo spremenil in začeli boste bolj ceniti trenutke, ki jim prej niste posvečali toliko pozornosti. Zdaj ni čas za soočenja, saj se lahko vmešajo močna čustva. Na kariernem področju lahko pričakujete spremembe, na katere se boste morali navaditi in se jim prilagoditi. Morda boste morali ukrepati hitro, v vsakem primeru pa se odločite za prijazen pristop. Obremenjevali se boste s cilji za prihodnost, a hkrati vas bo na vaši poti vodil vaš notranji občutek.

RIBI

Če ste v razmerju, se boste ta mesec ukvarjali s skupnimi financami in vrednotami. S partnerjem/ko bosta sodelovala in oba bosta vlagala trud v to, da bi se vajini cilji za prihodnost čim prej uresničili. Na delovnem mestu bodite odprti za izmenjavo idej in druga mnenja, saj lahko pride do konfliktov. Najbolje je, da se odločite za prijazen pristop in odprto komunikacijo, saj vas bo to dvoje pripeljalo do rešitev. Na splošno bo april za vas dober mesec, imejte pa v mislih, da ni dovolj, da imate super ideje. Verjeti morate tudi v svojo moč, da jih lahko uresničite. (P)ostanite pogumni!