Vsi poznamo ljudi, ki se razjezijo nekoliko bolj, kot je to potrebno. Morda ima nebesno znamenje nekaj s tem navalom jeze. Pravzaprav obstaja več nebesnih znakov, ki imajo edinstvene lastnosti, ko gre za jezo. Še posebej se, ko so jezni, raje izogibajte levo, saj so radi dramatični.

LEV

Če imate v svojem ožjem krogu družine ali prijateljev kakšnega leva, potem veste, da se z njimi ni prijetno hecati, ko so jezni. Lev je prijazen in sočuten, a ne nekdo, ki mu je do heca medtem, ko je jezen ali pa da ga ima nekdo za samoumevnega posameznika. Lev ima močno silo in ko se maščujejo, se resnično maščujejo. Čeprav so radi dramatični, radi tudi prevladajo. Ko si želijo svoj trenutek, mu ga pustite in ga ne potiskajte iz središča pozornosti.

ŠKORPIJON

Če se s kom ni primerno šaliti, ko so jezni, so to definitivno škorpijoni. Radi žalijo tiste, na katere so jezni in velikokrat s svojo jezo tudi pretiravajo. Nikoli pa ne bodo priznali, da morda nimajo prav.

STRELEC

Če se zapletete v prepir s strelec, si ne jemljite k srcu tega, kar vam izrečejo v prepiru. Običajno so strelci prijetni ljudje, a ko se razjezijo, se ne znajo ustaviti. A na koncu, ko je prepir končan, se strelci ponavadi opravičijo za svoje besede.

KOZOROG

Kozorogi so znani po svoji trmi, a tudi odgovornosti, zbranosti in organiziranosti. Ko se odločijo, da se bodo maščevali, to naredijo tako, da vam resnično pridejo do živega. Poskrbeli bodo, da boste plačali za nezadovoljstvo, ki ste mu ga povzročili. A na koncu koncev so kozorogi zelo zvesti, zato jih je dobro imeti za svoje zaveznike.

BIK

Biki so zelo trmasti in brezkompromisni, zato se je najbolje že na začetku ogniti prepiru ali soočenju z bikom. Biki radi v ospredje postavljajo svoje mnenje, in druga mnenja zanikajo in zaničujejo. Pustite jim čas, da se ohladijo in postali bodo vaši najboljši prijatelji. Biki imajo moč, da vas lahko vodijo skozi težke situacije. Tako kot leva, tudi bikov ne jemljite za samoumevne.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Delate od doma? Tako boste nadzirali svoje kilograme tudi doma.