Manekenki in blogerki Sofii Tsakiridou je pripadla vloga ambasadorke blagovne znamke za dišavo Betty Barclay Beautiful Eden. Kako je sprejela novo poslanstvo in kakšen pomen imajo zanjo dišave, si preberi v zanimivem intervjuju!

Kakšen pomen imajo dišave v tvojem življenju?
Dišave imajo v mojem življenju zelo veliko vlogo. Ko se mimo mene sprehodi nekdo, ki dobro diši, me to takoj spravi v pozitivno razpoloženje. Dišave so zame namreč nekaj zelo čustvenega. Vedno jih povezujem z neko določeno stvarjo, na primer z doživetjem, krajem ali osebo, ki mi je blizu. Včasih voham posebno dišavo in pomislim na dom ali lep spomin. Poleg tega seveda uživam, kadar tud isama lepo dišim, in se razveselim, ko prijatelji rečejo: »Ta parfum me še posebej spominja nate!«

Kakšno vlogo imajo rože v tvojem življenju?
Moja sostanovalka Charlotte (@beautynotsize), s katero živim od sredine leta 2017, zna ravnati z rastlinami. Obe imava zelo radi rože in imava v stanovanju veliko vaz z najrazličnejšimi šopki v vseh možnih barvnih kombinacijah – včasih celo več vaz v enem prostoru. Šopki rož lepo dišijo, so preprosto videti čudovito in celoten prostor naredijo veliko bolj domačen in prijeten. Tudi moja mama je vedno oboževala rože. Vedno smo imeli čudovite rastline na balkonu in veliki strešni terasi. V hiši pa rože nikoli niso smele manjkati.

Kot vplivna uporabnica družbenih omrežij veliko potuješ. Ali imaš včasih potrebo in tudi možnost, da se umakneš v naravo?
Kadar imam nekaj dni prostih, se skušam nekam odpeljati ali pa si vsaj doma vzeti čas, da se sprostim in pobegnem vsakdanu. Ker imam psa, Carlija, sem že tako ali tako veliko zunaj. To mi zelo dobro dene. Čeprav je moje delo resnično super in zelo zabavno, se mi zdi pomembno, da imam čas zase – in si ga tudi vzamem. V mestu je to pogosto težje kot na podeželju. Zato mi je resnično všeč, da lahko s prijateljem obiščem njegove starše na podeželju v Švici. Tam si lahko napolnim duha in se nato počutim polna energije ter želje po udejstvovanju, po sodelovanju na velikih projektih in potovanjih, ki me seveda tudi zelo veselijo.

https://www.instagram.com/p/Bgjnm1LhgoE/?taken-by=matiamubysofia

Kako bi opisala dišavo Betty Barclay Beautiful Eden in kaj ti je pri tej dišavi še posebej
všeč?
Betty Barclay Beautiful Eden je dišava, ki vas vabi k sanjarjenju. Prav zato mi še posebej ugaja. Življenja ne jemljem kot težkega in včasih rada živim tudi iz dneva v dan. Betty Barclay Beautiful Eden je čudovito lahkotna, sveža in cvetlična dišava. Spominja me na lepe pomladne dni in tudi malo na dom. Moja najljubša roža, potonika, je prisotna tudi v srčni noti dišave. To mi je posebno všeč pri dišavi Betty Barclay Beautiful Eden. V sezoni cvetenja potonik imam te čudovite rože vedno doma. Žal cvetijo samo v zgodnjem poletju. Ampak zato imam zdaj to dišavo!

Kako si doživljala fotografiranje za kampanjo? Ali si vesela, da imaš vlogo ambasadorke
blagovne znamke za dišavo Betty Barclay Beautiful Eden?
Tridnevno fotografiranje je bilo zame zelo razburljivo. Prvič imam čast biti ambasadorka blagovne znamke za dišavo. Lokacija in okrašeno prizorišče sta bila enostavno osupljiva. Videoposnetki in slike, ki so nastale, ju zelo dobro ponazarjajo. Med snemanjem in fotografiranjem smo imeli zelo lepo vreme in čudovito ekipo, s katero sem odlično sodelovala. Odpeljali so me v pravi sanjski svet, poln lepih cvetlic! Vsekakor sem se zelo zabavala in komaj čakam rezultat.

Kakšne so tvoje sanje za prihodnje mesece?
Zelo težko pričakujem svojo vlogo ambasadorke blagovne znamke za dišavo Betty Barclay Beautiful Eden pomladi 2018. Preden bo linija pomladi končno na voljo, bom za nekaj tednov odletela v Cape Town. To je zame kot vrnitev v mojo drugo domovino. Tega se izjemno veselim! Tudi tam me navdušuje predvsem narava, v kateri bi rada preživela veliko časa.