V kolikor ste ljubiteljica svetovno priznane znamke Armani Exchange, ki predstavlja mladostno linijo skupine Armani s poudarkom na italijanski eleganci vsakdanjega, ‘causal’ sloga, za nakupovanje kmalu ne bo treba prav daleč. Blagovna zamka bo to jesen namreč odprla prvo trgovino v Ljubljani, le-ta pa bo v duhu najnovejše kampanje, obraz katerega je tudi Cara Delevigne.

Armani Exchange uteleša mladostnega duha nove generacije – zanimivo obliko, stalne modne inovacije, vrhunsko praktičnost in nosljivost ter odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

A|X ARMANI EXCHANGE JZ 17/18
Nova energija z istim duhom: nova kampanja A I X Armani Exchange, ki jo je ustvarila Sabine Villard za sezono jesen-zima 17/18, je drzna in zabavna, saj se poigrava z različnimi izrazi in znaki. Posebnost in značilnost kolekcije poudarjajo tudi obrazi kampanje: Cara Delevingne, 24-letna britanska igralka in model z močno osebnostjo, ki poka od energije; Martin Garrix, 21-letni nizozemski DJ, uvrščen na sam vrh svetovne glasbene scene, ki natanko ve, kaj hočemo slišati, še preden to sami ugotovimo; za regijo Kitajske, Azije in Pacifika Li Yifeng, 30-letni znan kitajski pevec in igralec, ki iz dneva v dan navdušuje kitajsko občinstvo.

Ti svetovno znani protagonisti kampanje se posvečajo mlajšemu občinstvu, ustvarjajo trende in popolno utelešajo vrednost AIX. Cara, Martin in Li so svobodnega duha, z uličnimi in aktivnimi karakteristikami, ki se ujemajo z njihovo urbano dušo. Njihov ironični odnos kar sije iz posnetih kadrov, a se s svojimi izrazi in gestami svobodno prepuščajo blagovni znamki.

Na slovenskem trgu Armani Exchange prinaša številne privlačne, priložnostne in športne izdelke s poudarkom na vrhnjih oblačilih. Kombinacije z njimi bodo zagotovo navdušile tudi najbolj zahtevne modne kritike.

»Za novo kampanjo sem želel tri osebe, ki lahko prepoznajo individualističnega duha AIX …, kot roman, nekonvencionalno. Trije različni, presenetljivi posamezniki, vsi ustvarjalni in svobodni v svojem izražanju. To sem želel vklopiti v Armanijev stil. Cara Delevingne ima močno osebnost, fant kameleon, ki interpretira različne estetike in filozofije in je sposoben ustvariti čarobno glasbo, Martin Garrix. Li Yifeng, glasbeni talent, ki je popolnoma predan svoji publiki. Armanijev stil v svoji najboljši metropolitanski izdaji svobodnega duha, tako kot moji trije glavni obrazi kampanje,« je povedal Giorgio Armani.

Ta kampanja sicer označuje temeljni korak pri ponovnem zagonu AIX, ki nadaljuje svoj načrt širitve, potem ko ga je Armani Group popolnoma prevzel leta 2014.

Write A Comment