Sodobna ženska ima ob vseh obveznostih le malo časa zase. Ob službi, skrbi za družino in dom si le redko privošči lepotno razvajanje, prav tako pa nima časa iskati najbolj ugodne ponudbe in zato lahko določene storitve tudi preplača. Tokrat vam razkrivamo, kako se temu izogniti!

Razmišljate, da bi se prepustili profesionalni make up artistki ali pa, da bi si privoščili nego obraza, oblikovanje telesa, nohtov ali obrvi? Cene storitev na trgu se precej razlikujejo, prav tako pa niso vse storitve vedno opravljene kakovostno. Da boste vedno dobili dobro ponudbo, vam odslej omogoča prvi sistem za javno zbiranje ponudb IZBEREM.si, ki je za iskalce storitev popolnoma BREZPLAČEN.

Kako deluje?

IZBEREM.si na transparenten način povezuje iskalce storitev s ponudniki. To v praksi pomeni, da iskalcu storitve brezplačno in brez obveznosti omogoča iskanje, zbiranje in primerjanje ponudb med ponudniki storitev na področju Slovenije. Iskalec storitev lahko anonimno preverja ponudbe in se zanje odloči na podlagi cene, lokacije ter specifičnih zahtev. Pri odločanju, katero ponudbo izbrati, pa so mu v veliko pomoč tudi predhodne ocene ostalih uporabnikov.

“Do poletja želim preoblikovati postavo”

Kljub temu da pazite na prehrano, niste najbolj zadovoljni z obliko svoje postave? Zakaj bi klicali na desetine lepotnih salonov, barantali za ceno in izgubljali vaš dragocen čas. V kolikor bi želeli denimo prejeti ponudbe za to storitev in pri tem po želji ostati tudi anonimni, preko sistema IZBEREM.si enostavno in brezplačno oddate svoje povpraševanje in nato počakate na ponudbe različnih lepotnih salonov. Glede na lokacijo, ceno in seveda ocene ostalih uporabnic, si izberete za vas najboljšo ponudbo in se nato z izbranim salonom samo dogovorite za želen termin. Po opravljeni storitvi imate preko sistema IZBEREM.si tudi možnost, da izbran salon ocenite in tako tudi drugim uporabnicam pomagate olajšati izbiro, katerega ponudnika izbrati.

Z uporabo sistema IZBEREM.si boste vedno dobili najboljšo ponudbo za storitev, ki jo potrebujete.

 

Imate še kakšno vprašanje?

Ni problema! Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 44 55, kjer vam bodo prijazni svetovalci odgovorili na vsa zastavljena vprašanja, ali vam pomagali ustvariti uporabniški profil.

Sistem IZBEREM.si pa lahko uporabljate tudi za vse ostale storitve. OGLEJTE si še zanimiv predstavitveni video! ⤵️⤵️

Naročnik objave je IZBEREM.si d.o.o.