V novem intervjuju za Evening Standard je Kylie Jenner s svojo starejšo sestro Kim Kardashian West spregovorila o izzivih materinstva.

Stormi Webster je včeraj dopolnila 3 mesece (Foto: @kyliejenner, instagram).

Kim: Začetki materinstva so naporni in polni izzivov. Kako si šla skozi vse to?

Kylie: Zame je bilo obratno. Čutim, da je bilo vse naravnost čudovito in tako zabavno. Vsak dan se naučim nekaj novega o sebi in življenju, bila je tako zanimiva izkušnja. Seveda pridejo tudi težki časi in izzivi … sploh na začetku, ko ne spiš, otroški jok … in vsi ostali vzponi ter padci. Pa tudi sedaj mi je težko zapustiti hišo. “Takoj bom nazaj, oprosti mi, ampak res moram oditi,” pa sploh še ne ve, kaj se dogaja. Nanjo mislim ves čas, kjer koli sem. Želim si, da bi bila ves čas ob njej, ali pa da bi lahko šla povsod z mano..đ Komaj že čakam trenutek, ko bo lahko šla povsod z menoj, kajti ko bo dovolj stara, jo bom vzela s seboj povsod. 

https://www.instagram.com/p/BiQq3JmlXFt/?taken-by=kyliejenner

Kim: Kako sta se domislila imena Stormi? Kje sta dobila navdih?

Kylie: Ne vem, kako smo se spomnili imena Storm (nevihta op.p.). Njen oče vztraja, da je bil on, vendar se mi dozdeva, da sem bila jaz. In tako je ime ostalo z nama. In nato mi več samo Storm ni bilo všeč, nisem čutila, da je to njeno ime. In tako je postala Stormi. Bilo je veliko imen, ki so mi bila morda iskreno celo bolj všeč, ampak zdi se mi, da je Stormi izbrala svoje ime, kot bi bilo namenjeno le njej.

Kim: V kakšnem svetu želiš, da Stormi odrašča?

Kylie: Imela bo svoje izzive. Upam pa, da bo močna, neodvisna in samozavestna.

https://www.instagram.com/p/BiPpSHll9mA/?taken-by=kyliejenner

Kim: Kaj te je najbolj presenetilo pri vlogi matere in kako se je morda spremenil tvoj pogled na lepoto in posel, odkar si postala mama?

Kylie: Zaradi Stormi bolj mislim na prihodnost. Vsakič, ko se moram ločiti od nje in sem zaradi tega v stresu, se opomnim, da ‘delam to zanjo’. Vsi pravijo, da se popolnoma spremeniš, ko enkrat postaneš mama, ampak sama se počutim enako, še bolje. Tako da težko odgovorim, kaj je popolnoma spremenilo moj svet, poleg nje, seveda. Čutim, da se je vse le izboljšalo. Manj sem sebična – in dejansko uživam v menjavanju plenic. Občutim zadovoljstvo, ko je ponovno čista. Celotna stvar je resnično neverjetno doživetje.

Kim: Kakšne pa je tvoje mnenje o plastičnih operacijah?

Kylie: Menim, da če se boš zaradi operacije počutil bolje, in je to res to, kar si želiš narediti, nisem proti. Vendar sama sedaj ne bi naredila ničesar.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

To je ženska, ki jo je Tristan Thompson zapustil v petem mesecu nosečnosti.