Bi rade malo spremenile svoj izgled? Pomlad in poletje sta odlična letna časa, ko lahko eksperimentirate s svojimi lasmi. Pomenita manj slojev oblačil, lahkotnejši režim za nego obraza ter morda svetlejšo pričesko?

Blond barva z vidnim narastkom

Svetla, kremasta blond barva z izrazitim, dobrim centimetrom vidnim narastkom. Pri frizerju je najbolje prositi za tehniko Balayage brez izrazitih prehodov. Ko se naveličate izrazitega narastka, vam lahko frizer preprosto naredi pramene, ki bodo v barvi vašega naravnega lasu.

https://www.instagram.com/p/BdvmqNAhMox/?taken-by=margotrobbie

Pastelne barve

Mavrične barve na laseh so še zmeraj in, le da so nekoliko bolj pastelne. Pastelno roza, pastelno modra in vijolična se bodo veliko nosile to sezono. Če menite, da je par mesecev pastelne barve preveč, si lahko kupite barvo za nekaj pranj, ki  vam daje možnost, da poskusite vso barvno paleto.

https://www.instagram.com/p/BiK3QEslp5y/?tagged=pastelhair

Iskriva platinasta

Sivkaste platinaste barve več ni v letošnji paleti, letošnji platinasti lasje se nagibajo bolj v smer vroče, svetlo belo-srebrne barve, ki je videti futuristično in vas ne postara. Da bi še bolj izstopali, si lahko lase operete z vijoličnim šamponom, ki bo vašo pričesko naredil še bolj drzno.

https://www.instagram.com/p/BiEuQ_bgq19/?tagged=platinumsilver

Bogata kostanjevo rjava

Rjavolaske v svojih bogatih tonih ponavdi ne marajo preveč kovinskih, medeninastih odtenkov. A to sezono bo ravno podton vaše rjave barve glavna zvezda vaše pričeske, pa naj gre za rahlo rdečo, medeno ali vijolično.

https://www.instagram.com/p/BhwD8rigxsN/?taken-by=priyankachopra

Medeno zlata

Je najbolj naravno izgledajoč odtenek blond barve, ki ga lahko po želji spreminjate. Odločite se za svetlejše konice ali pramene.

https://www.instagram.com/p/Bg7HfERByQC/?taken-by=rosiehw

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

ZATO vaša koža ni navlažena, kot bi morala biti.