Ste pripravljeni na zaljubljeno gregorjevo z novim zapeljivim Labellinom?

Na gregorjevo bodo letos poljubi še posebej strastni. Marčevski dnevi namreč prinašajo že šesti in najstrastnejši okus trendi balzamov Labellino z okusom po lubenici in granatnem jabolku.

Ljubezen in lubenica imata veliko skupnega

Obe potrebujeta za rast toploto in ne marata mrzlih noči. Obe sta sočni, eksotični in nas navdajata z užitkom. Nikoli ne gresta iz mode in nikoli ju ni preveč. Sta popolna kombinacija, ki se letos združuje v času slovenskega dneva zaljubljencev!

Gregorjevi poljubi bodo letos še posebej vroči

Gregorjevo po starem ljudskem izročilu velja za dan, ko se ptički ženijo in pojejo posebej glasno, dan, ki napoveduje prihod pomladi in svetlejših dni. Letos pa ta vznemirljiv čas v letu prinaša tudi nov okus izjemno priljubljenih in trendi balzamov za ustnice Labellino. Zapeljiv pomladni balzam Labellino Pink Watermelon & Pomegranate z okusom po lubenici in granatnem jabolku ima vse, kar imajo Labellino balzami pred njim. So igrivi, trendi, mladostni, živahnih barv in praktični za uporabo. Le zavrtite jih, potegnete sem in tja po ustnicah in že so te bogatejše  za občutek izdatne nege in mehkobe. Za seboj pa puščajo privlačne okuse, zaradi katerih bi jih najraje kar pojedli.

Naj vas v pomlad popelje Labellino Watermelon & Pomegranate. Naj vas zapelje ljubezen!

Cena: 4,99 €

In še zanimivost o ptičkih …

Starodavna veda feng šuj svetuje, da v stanovanje namestite ptičji parček, če želite v svoje življenje priklicati ljubezen. Poskusiti vsekakor ni greh.