Meghan Markle, bodoča soproga princa Harryja, je včeraj tudi uradno zapustila družabna omrežja. Na instagramu, tviterju in facebooku tako ne boste več našli njenega profila.

Foto: @kensingtonroyal, tviter

Nekoč je bila kot priljubljena igralka iz serije Suits na družabnih omrežjih precej aktivna, sedaj pa se za Meghan Markle pričenja popolnoma novo življenje. Nihče izmed članov kraljeve družine nima svojega profila na katerem od socialnih omrežij, lahko pa jih spremljamo na skupnih profilih kraljeve družine, kot je denmo @kensingtonroyal na instagramu in tviterju.

Meghan je že novembra, po tem, ko sta s Harryjem naznanila svoj zaroko, postavila igralsko kariero na stranski tir, aprila pa je nehala ustvarjati svoj lifestyle blog The Tig. Po težko pričakovani poroki, ki se bo odvila 19. maja, se namerava posvetiti dobrodelnim aktivnostim. Za BBC je povedala: “Ne počutim se, kot da bi se čemur koli odpovedala. To vidim le kot spremembo. Začenja se novo poglavje. Prav tako pa imejte v mislih, da smo na seriji Suits delali sedem let. Imeli smo veliko srečo, da se je naša serija sploh predvajala tako dolgo. A to okence sem odkljukala in ponosna sem nanj, sedaj pa je čas, da začnem s Harryjem delovati kot ekipa.”

Foto: @kensingtonroyal, instagram

TUKAJ si oglej še čudovite zaročne fotografije princa Harryja in Meghan Markle!