Tako, kot dene dobro narava nam, naravne sestavine prijajo seveda tudi naši koži.

Ker se tega zelo dobro zavedajo tudi v kozmetični in lepotni industriji, so v Beiersdorf AG razvili novo NIVEA Naturally Good linijo proti gubam, ki je iz 99 % naravnih sestavin in 1 % sestavin za varnost in stabilnost formule.

Vse več žensk razume, da je anti-age nega stvar zaupanja v sestavine. Ne želijo vedeti samo, česa izdelek ne vsebuje, temveč tudi, kaj vsebuje. Osrednji sestavini nove dnevne in nočne kreme proti gubam sta repinec in arganovo olje. Uporabljajo čisti, visoko koncentrirani arctiin, ki izvira iz plodov repinca, ekološko pridelanega za Beiersdorf. Ta sestavin spodbudi tvorbo kolagena v koži, zato formula z izvlečkom plodov repinca pomaga zmanjšati izrazitost drobnih linij in gub. Arganovo olje, imenovano tudi tekoče zlato iz Maroka, pa je naravni vir vitamina E. Koži daje moč, ki jo ponoči potrebuje za svojo regeneracijo.

Nova redna nega kože zjutraj in zvečer

Dan začnite z nežno masažo obraza z Naturally Good dnevno kremo proti gubam, zvečer odstranite ličila na naraven in učinkovit način z novo Naturally Good micelarno vodo, ki koži pusti, da zadiha, ter jo naredi mehko in voljno. Za tem pa si vzamite čas in še za nego z Naturally Good nočno kremo proti gubam. Formula z 99 % sestavin naravnega izvora koži pomaga pri nočni regeneraciji in v dveh tednih vidno zmanjša linije in gube.

Naturally Good dnevna krema proti gubam vsebuje visoko učinkovit izvleček plodov repinca – arctiin, dragoceno jojobino ter mandljevo olje in je brez parabenov, silikonov ali umetnih barvil.
Naturally Good nočna krema proti gubam vsebuje visoko učinkovit izvleček plodov repinca – arctiin, bio arganovo olje ter karitejevo maslo in je brez parabenov, silikonov ali umetnih barvil.

Transparentno, vegansko in okolju prijazno

Linija NIVEA Naturally Good je odgovorna do kože in našega planeta, saj ne vsebuje nobenih snovi živalskega izvora. Sestavine so ali naravnim enake, naravne ali certificirano ekološke, kot je ekološki izvleček plodov repinca ali ekološke aloje. Poleg tega se lahko vso embalažo reciklira. Za zunanjo embalažo je uporabljen recikliran karton, kar pomeni, da embalaža nosi tudi logotip FSC. Embalaža izdelkov za nego obraza je izdelana iz PP, zato je v celoti, razen zaporne folije, primerna za recikliranje. Plastenke micelarne vode so izdelane iz 97 % reciklirane odpadne plastike.