Vrtnica nas s svojimi vonji in zdravilnimi učinki navdušuje že tisočletja. Sedaj lahko moč organske rožne vode občutite tudi na svoji koži. Z vsakim čiščenjem obraza z novimi izdelki linije NIVEA Rose Touch svoji koži podarite svežino, jo temeljito in nežno očistite ter pripravite na počitek.

Vrtnica upravičeno velja za kraljico vseh rož. Ponaša se z očarljivim vonjem, ki ga večina ljudi nemudoma prepozna. Blagodejnih učinkov zdravilne rožne vode so se zavedali že v starem veku. Uporabljala jo je Kleopatra, v njej se je kopal sam Cezar, v Indiji pa še danes velja za nepogrešljivo kozmetično sestavino. Prav zato je rožna voda glavna sestavina nove linije NIVEA Rose Touch.

Naravno sijoča in negovana koža

Organska rožna voda učinkuje antibakterijsko in negovalno. Kožo osveži, navlaži in jo naredi na otip še posebej mehko. Pore so vidno zožene, ostanki maščob in nečistoče pa izginejo z obraza.

Njen protivnetni učinek blagodejno vpliva na rdečico razdražene kože. Rožna voda s svojimi antioksidativnimi sestavinami prispeva h krepitvi kožnih celic in obnovi kožnega tkiva. Redna uporaba rožne vode odstranjuje temne madeže na koži in tako prispeva k enakomernemu videzu polti.

Preden greste v posteljo, vedno odstranite ličila

Večerno čiščenje obraza je še posebej pomembno, saj se trepalnice lahko odlomijo in ostanki ličil povzročijo mozolje ali rdeče madeže. Izdelki NIVEA Rose Touch za nego in čiščenje obraza brez drgnjenja odstranjujejo tudi vodoodporna ličila. Nežna formula izdelkov NIVEA Rose Touch micelarne vode* in NIVEA Rose Touch micelarnega čistilnega gela z organsko rožno vodo zagotavlja naravno pH-ravnovesje v koži in temeljito očisti ter osveži kožo, ne da bi jo izsušila. Za praktično odstranjevanje ličil in čiščenje obraza, ko ste na poti, pa uporabite NIVEA Rose Touch micelarne čistilne robčke, ki vaši koži podarijo osvežitev in zdrav videz.


NIVEA Rose Touch micelarni čistilni robčki
, prepojeni z organsko rožno vodo, nežno odstranijo tudi vodoodporna ličila, brez drgnjenja ali spiranja. Kožo tonificirajo in temeljito očistijo, ne da bi jo izsušili. Za zdrav videz osvežujoče čiste kože, ki diha.


NIVEA Rose Touch micelarni čistilni gel deluje kot magnet, ki nase veže vodoodporna ličila, umazanijo in nečistoče, hkrati pa poskrbi, da ostane koža čista in osvežena. Formula z organsko rožno vodo pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži in je izredno hranljiva, zato se lahko uporablja tudi na obrazu in ustnicah. Kožo naredi čisto, mehko in gladko ena otip, brez vidnih ostankov ali občutka mastnih sledi. Za zdrav videz kože, ki lahko diha.

 

 

 

NIVEA Rose Touch micelarna voda učinkovito odstranjuje vodoodporna ličila in nečistoče ter globinsko očisti kožo, ne da bi jo pri tem izsušila. Negovalna formula z organsko rožno vodo spodbudi obnovo naravnega ravnovesja vlage v koži in jo navlaži z vsako uporabo. Uživajte v čisti, mehki in gladki koži, brez vidnih mastnih sledi ali madežev. Za zdrav videz kože, ki diha.

 

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Podarite umirjeno lepoto narave