Priljubljeni lepotni znamki CATRICE & essence sta tudi letos združili moči in ustvarili omejeno kolekcijo CATRICE palettes love essence brushes!

Kar sodi skupaj, ne bi smelo biti ločeno: to drži za pare kot sta Mickey in Minnie miški, močan ženski par kot sta Rory in Lorelai (Gilmore Girls fanice bodo vedele) – in za ”sestrski znamki“ CATRICE in essence.

Že na prodajnih policah!

Nova omejena kolekcija!

S svojo združeno lepotno kompetenco bosta obe znamki v aprilu lansirali združeno omejeno kolekcijo „CATRICE Palettes love essence brushes“. Visoko pigmentirani odtenki štirih novih CATRICE palet senčil se odlično nanesejo s stajliš essence čopiči za senčilo in jih spremenijo v dih jemajoč vau izgled. Super mehki essence veganski čopiči na drugi strani so idealni partner za štiri CATRICE palete za obraz, ki rdečilom in osvetljevalcem omogočajo ustvarjanje popolnih harmoničnih poudarkov in sijoč zaključek, ki se sklada z naličenimi očmi. Ekskluzivna kolekcija vključuje trendno roza zlato kozmetično torbico za varno shranjevanje tvojih naljubših parov.

Kolekcija je od 3. aprila že na voljo na teh prodajnih mestih: Leclerc Maribor, drogerija Ilirija, Spar Citypark Ljubljana, trgovina Julijana, trgovina N Moda, parfumerija Beauty World in na Ličila.si.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Maja Malnar na posnetku pokaže, kako ustvari svojo bujno pričesko. Tutorial si OGLEJ TUKAJ!