Cvetlica immortelle je naravni zaklad z izjemno dolgoživostjo. Njeno 100-% ekološko eterično olje, ki je bogato z aktivnimi molekulami in ima edinstveno pomlajevalno delovanje, L’OCCITANE preučuje že več kot 18 let.

L’OCCITANOVE pomlajevalne formule, prežete s tem krasnim oljem, koži zagotavljajo celovito negovalno delovanje, takojšnjo prožnost in udobje.

100-% sledljivo in 100-% pridobljeno na Korziki

Immortelle uspeva v korziški divjini, vendar bi bila uporaba divje rastline tvegana in netrajnostna. Leta 2004 je L’OCCITANE vzpostavil prvo obsežno plantažo ekološke immortelle na kar 50 hektarjih površine. Sedaj sodeluje z 12 korziškimi pridelovalci in destilaterji, ki gojijo, žanjejo in destilirajo dragocene cvetove immortelle na ekološki način, njihove pogodbe z L’OCCITANOM pa so večletne.

Marca na police prihajajo novi pomlajevalni izdelki s to čudežno cvetlico, ki bodo poskrbeli, da bo koža dan za dnem čvrsta, krepka in mladostno sijoča.

Božanska krema za okrog oči in ustnic – pomaga v boju proti vidnim znakom staranja, poleg tega pa polepša vaš pogled. Ta sveži kremasti gel pomaga zmanjšati gubice ter vidno zmanjša temne in zabuhle podočnjake. Vsebuje kompleks aktivnih sestavin naravnega izvora in eterično olje ekološke immortelle s Korzike, bogato z aktivnimi molekulami, ki prinašajo edinstvene pomlajevalne lepotne rezultate. Za mladostnost vaše kože, podkrepljeno z iznajdljivostjo narave!

Trifazna esenca za obraz Immortelle Reset – sijaj, ravnovesje, krepkost! Popolna inovativna mešanica 2 oljnih faz in 1 vodne faze nudi preprosto in ultrasenzorično nego. Ali ste vedeli, da uravnotežena kožna flora prispeva k dobri zaščitni funkciji, ki je bistvenega pomena za krepko in zdravo kožo? Stres, pomanjkanje spanja in naporen življenjski slog vsak dan rušijo ravnovesje kože in povzročajo utrujen, pust videz. Inovativna Trifazna esenca koži pomaga povrniti ravnovesje in izboljša njeno odpornost proti vsakodnevnemu stresu. Polt je dan za dnem videti enakomernejša in bolj zdrava, koža pa resetirana.

Božanska krema za obraz – L’OCCITANOVA legendarna pomlajevalna Božanska krema za obraz je oblekla zlato obleko, da bi proslavila svojih 20 let ter okolju prijazno tehnologijo ekstrakcije in 6 let raziskav, ki so privedle do odkritja superizvlečka iz immortelle – naravne alternative retinolu, ki je nežna do kože. Bogata formula, obogatena s superizvlečkom iz immortelle, pomaga delovati proti vidnim znakom staranja ter ohrani mladosten videz kože. Njena kot kašmir nežna tekstura kožo ovije s subtilno aromatično tančico, ki v misli pričara toplo korziško makijo.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Ste za drugačno nego? Preizkusite kozmetiko s čilijem!