Končno smo dočakali poletne temperature, česar smo sicer zelo veseli, ker je čas za počitnice, ležanje na plaži, uživanje v naravi, ali pohajkovanje po mestu v prijetni družbi. Vendar zaradi visokoh temperatur, povišane vlage v zraku in močnih sončnih žarkov, trpi tudi koža na obrazu. Vi si pa želite imeti polt sijočo, videz pa negovan in svež? Seveda! Vendar brez zahtevnega ličenja!

Z NIVEA Q10 plus 3 v 1 negovalno blazinico, ki je bila že hit lanskega poletja, je to povsem enostavno. Nova, izboljšana, inovativna, mehka negovalna blazinica z izjemno lahko, obarvano nego 3 v 1, takoj poskrbi za enakomerno polt, svež sijaj, prijetno mehko, gladko kožo in dolgotrajen občutek negovanosti. Svilnata formula združuje koencim Q10 in kreatin, vidno zmanjša gube in z redno uporabo preprečuje prezgodnje staranje kože.

NIVEA Q10 plus 3 v 1 negovalna blazinica je na voljo v dveh odtenkih za nežno prekrivanje.

Svež videz vedno in povsod

Negovalna blazinica v svoji formuli združuje fine, rahlo prekrivne pigmente in aktivne sestavine, ki so tudi naravno prisotne v koži. Blazinico lahko uporabite namesto dnevne kreme ali po nanosu kreme, da koži podarite naraven končni videz. Idealna je tudi za osvežitev polti, kadar ste na poti. Priročna majhna embalaža z vgrajenim ogledalom se prilega v vsako torbico. Zdaj lahko svojo polt osvežite v vsakem trenutku in hkrati negujete svojo kožo.

Preprostejše za uporabo kot vsako ličilo

S to inovativno negovalno blazinico lahko izjemno enostavno in hitro dosežete enakomeren nanos: blazinico izdelka rahlo pritisnite na gobico, prepojeno z negovalno, nežno obarvano tekočino. Blazinica vpije malo obarvane vlažilne nege. Nato z blazinico nežno tapkajte po koži obraza in obarvano negovalno tekočino razmažite z rahlimi potegi. Fini barvni pigmenti se takoj zlijejo s kožo in ji v nekaj sekundah podarijo bolj svež in enakomernejši videz. Za močnejše prekrivanje lahko nanos dvakrat do trikrat ponovite – brez učinka maske. Tako lahko prekrijete tudi posamezne problematične predele brez uporabe korektorja.

Dva odtenka za nežno prekrivanje

Inovativna formula s kreatinom in koencimom Q10 kožo oskrbi s 24-urno vlago in preprečuje prezgodnje staranje kože. Z redno uporabo se drobne linije vidno zmanjšajo, koža pa je videti bolj gladka. NIVEA Q10 plus 3 v 1 negovalna blazinica je na voljo v dveh odtenkih za nežno prekrivanje, in sicer v srednje svetlem in temnejšem odtenku.