Masaža ima veliko pozitivnih učinkov in izboljšuje tako naše fizično kot psihično počutje!

Izkoristite vse sestavine eteričnih olj in s pritiskom, gnetenjem, glajenjem in tapkanjem odpravite mišično napetost in sprostite telo. Pomirjujočo in nežno masažo si privoščite pod spretnimi rokami maserja ali pa se prepustite rokam svojega partnerja.

 Masaža deluje pozitivno na naše počutje

S pritiskanjem s prsti in dlanmi lahko sprostite in uravnovesite celotno telo. Rahlo raztezanje telesa posledično vpliva na dobro počutje in preprečuje utrujenost. Zato si privoščite razvajanje, saj boste tako največ storili zase.

Masaža je učinkovita

Dobro vpliva na prekrvavitev, dotok kisika do celic in pretok limfe v vezeh in mišicah. Zato je primerna tudi za odpravljanje celulita, zadrževanja vode v telesu, pri težavah s kožo, načrtnem izgubljanju telesne teže in izločanju toksičnih snovi iz organizma. Povečuje odpornost telesa, sprosti napete mišice in omili bolečine v mišicah, sklepih ter vezivnem tkivu.

Zmanjšuje stres

Masaža je pomirjujoča in nežna, a hkrati učinkovita. Sestavine eteričnih olj blagodejno delujejo na kožo, zaradi prijetnih vonjav pa odpravite tudi nakopičen stres, ki ga povzroča hiter in razgiban način življenja.

Masaža kot darilo

Podarite darilni bon za masažo telesa ali hrbta prijateljici, mami ali fantu. Tja se lahko odpravite skupaj, v dvoje, in si privoščite sproščujoč večer po napornem dnevu.

TUKAJ preverite še, zakaj se je dobro veliko poljubljati!