Le kdo si ne želi blesteti za najdaljšo noč v letu? A to naj letos ne bo vaše edino vodilo pri izbiri praznične garderobe … Najprej je treba upoštevati dejstvo, kje boste preživeli silvestrovo in za kakšno priložnost gre.

Udobno doma

Če boste novo leto doživeli v krogu najbližjih in v toplem zavetju doma, temu prilagodite tudi stajling. A četudi se boste zavili v udobna domača oblačila, popestrite videz s prazničnimi dodatki, nakitom, rutko in bleščečim make upom. Tudi doma ste lahko videti kot dive!

Na prostem

Če se s prijatelji odpravljate na praznovanje v središče katerega mesta, poskrbite, da vam bo toplo. Oblečete lahko toplo obleko in ne pozabite na dvojne hlačne nogavice. Tudi topel vložek v škornjih ne bo odveč, da vas ne zazebe v noge. Obvezni so tudi šal, kapa in rokavice, ki jih lahko po potrebi spravite v torbico.

Gala ples

Če silvestrovo preživljate na bolj elegantnem dogodku, poskrbite za klasično večerno toaleto. Koktajl obleka bo pravšnja izbira za to priložnost, s kateri obujte čevlje z bleščicami, zraven pa potrebujete le še majhno clutch torbico. Ne vznemirjajte se preveč s pričesko – ta naj bo preprosta in udobna, malce več pa si lahko privoščite pri ličilih. Oči naj bodo zapeljivo poudarjene.

V diskoteki

Če se z druščino odpravljate v katero izmed diskotek, kjer boste na plesišču odštevali zadnje sekunde leta, se lahko prelevite v pravo disko zapeljivko. S kratko oblekico z bleščicami, ki se vam lepo prilega na postavo in s katero boste lahko preplesali noč, ter salonarji z udobno peto ne morete zgrešiti.

Ne glede na to, kje boste skočili v novo leto, je najpomembnejše to, da se v oblačilih počutite dobro, udobno in privlačno, da se boste lahko posvetili dobri družni in zabavi.

TUKAJ preverite še, ali ste preveč neposredni.