Arganovo olje je že stoletja znano kot tekoče zlato. Pridobiva se iz arganovega drevesa, ki je doma v Maroku. Je čudovito za kožo in lase, neverjetno diši in je cenjeno sredstvo za pomlajevanje vaše kože. Zlato olje za vašo kožo so sedaj obogatili z izvrstno dišavo tudi pri Melviti.

Novo, odišavljeno arganovo olje z dotikom šmarnice je sedaj ekskluzivno na voljo pri Melviti, kjer obožujejo naravne sestavine, polne življenja. Vrhunsko rastlinsko olje poživlja kožo in jo globinsko hrani, izjemno učinkovito olje s prijetno nežno dišavo.

Odišavljeno arganovo olje – z dišavo šmarniceje na voljo v spletni trgovini www.melvita.siter na prodajnih mestih Maxi, Nama, Müllerin Leposana.

Arganovo olje je izjemno bogato z Omega 9, Omega 6 in steroli. Pomaga obnoviti kožo, spodbuja nastajanje proteinov, ki tvorijo medcelične spoje in pomaga krepiti kožo. Arganovo olje spodbuja sintezo proteinov, pomembnih za vlažnost kože. Kombinacija tega delovanja in izboljšanje kohezije celic koži Pomaga ohranjati optimalno raven navlaženosti ter spodbuja obrambni mehanizem kože in s tem krepi njeno odpornost. Koža je z arganovim oljem dodobra zaščitena.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Začnite jutro s protivnetnim eliksirjem iz kurkume in medu