Paris Hilton je danes na socialnih omrežjih naznanila, da je zaročena!

Paris in njen fant, igralec Chris Zylka, sta se pred nekaj dnevi odpravila v Aspen, kjer je Chris sredi smučišča pokleknil in 36-letnico prosil za roko. Hiltonova je rekla DA, na tviterju in instagramu pa je že objavila 2 fotografiji zaroke.

Foto: @parishilton, instagram

Zvezdnica je ob tej priložnosti še zapisala: “Rekla sem da! Tako srečna in vznemirjena, da sem zaročena z ljubeznijo svojega življenja. Moj najboljši prijatelj & moja sorodna duša. Zame popoln v vsakem pogledu. Tako predan, lojalen, ljubeč in dobrega srca. Počutim se kot najsrečnejše dekle na svetu! Ti si uresničitev mojih sanj!”

https://twitter.com/ParisHilton/status/948219725322117122

Paris je na instagramu objavila še več utrinkov z Aspna, kjer je s svojim 4 leta mlajšim partnerjem in prijatelji preživela silvestrovo. Z njo se je zabavala tudi Rita Ora, manjkala pa nista niti sveže zaljubljena Sofia Richie in Scott Disick.

https://www.instagram.com/p/BdaQejnnQRa/?hl=en&taken-by=parishilton

https://www.instagram.com/p/Bdb_DqLH1QR/?hl=en&taken-by=parishilton

Paris in Chris sta se spoznala že pred osmimi leti na zabavi po podelitvi oskarjev, vendar sta takrat le prijateljevala. Romantično sta se prvič zapletla leta 2016, razmerje pa sta javno potrdila šele februarja 2017.

https://www.instagram.com/p/BdUwXU-nPjb/?hl=en&taken-by=parishilton

Hiltonova je za People povedala, da je navdušena nad svojim svetlečim zaročnim prstanom in da je najlepši prstan, ki ga je kadar koli videla. Njen novi zaročenec pa je med drugim dejal: “Počutim se kot najsrečnejši človek na svetu, saj se bom poročil s svojim sanjskim dekletom.”

https://www.instagram.com/p/BdU6R0pnVWD/?hl=en&taken-by=parishilton

TUKAJ si oglej še, kako so novo leto pričakali drugi zvezdniki!

https://www.instagram.com/p/BdOoCgvnKTr/?hl=en&taken-by=parishilton