Ste eden izmed tistih tekaških navdušencev, ki se že pripravljajo na Ljubljanski maraton, a jim to ni dovolj in si želijo maratonov udeležiti tudi drugje po svetu?

Air France z akcijo Air France Running združuje mednarodno skupnost tekačev in jim postavlja različne tekaške izzive, z opravljanjem katerih si lahko prislužijo letalsko vozovnico in prijavnino na enega izmed maratonov po celem svetu. Od Santiaga de Chille do New Yorka, od Havane do Buenos Airesa, od Pariza do Benetk – z Air France imate priložnost, da se udeležite maratona, ki ste si ga vedno želeli.

Air France združuje tekače po vsem svetu

Air France je s ciljem, da bi združil in motiviral tekače po vsem svetu, ustvaril spletno stran airfrancerunning.com, ki je sinhronizirana z vsemi glavnimi tekaškimi aplikacijami. Tekači z vsega sveta se nanjo prijavijo in z opravljanjem tekaških izzivov, primernih za različne stopnje pripravljenosti, med sabo tekmujejo, primerjajo rezultate in se s tem tudi motivirajo. Športne izzive, ki so jih opravili, pa lahko delijo tudi na Facebooku in Twitterju.

Z udeležbo in zmago pri posameznem športnem izzivu si lahko tekači prislužijo paket letalske vozovnice in prijavnine na enega izmed maratonov po celem svetu, samo prijavnino ali pa kakšnega izmed Air France potovalnih dodatkov. Člani zvestobnega programa Flying Blue pa imajo še večje možnosti, da osvojijo športni izziv, čakajo pa jih tudi nagrade, namenjene posebej njim.

San Francisco, New York ali Buenos Aires

Maratona v Vancouvru in Parizu sta že za nami, priprave na vse prihajajoče pa so že v
polnem teku. Julija in avgusta nas namreč čakajo maratoni v San Franciscu, New Yorku in
Buenos Airesu. Športni izziv, ki vam lahko prinese udeležbo na maratonu, je za vsako destinacijo drugačen – enkrat morate preteči 12 km naenkrat, spet drugič s tekom premagati 564 metrov višinske razlike. Izzivi so različni, kakšnega moraš opraviti, da te Air France pelje na maraton po tvoji želji, pa lahko preveriš na spletni strani Air France Running.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

PREVERITE, zakaj bi bilo dobro, da že danes začnete izvajati pilates.