Na prodajnih policah vas že čaka nova dišava kozmetične hiše Shiseido.

 SHISEIDO, EVER BLOOM GINZA FLOWER

PRELEPA ROŽA – ABSTRAKTNA IN RADODARNA: tako kot iluzija … roža, ki ne obstaja.

Že v preteklosti so bile rože esenca ženstvenosti, toda parfumer Aurélien Guichard si je za to dišavo zamislil povsem drugačno usodo. Njegove sanje so bile sestaviti abstrakten, domišljijski cvet – ‘zabrisano’ rožo oziroma fiktivno cvetno razkošje, ki vabi k odkrivanu sveta okrog sebe in sanjarjenju. S tem navdihom želje si je parfumer zamislil urban tokijski cvet  – objekt, ki je mešanica med fantazijo in zanimanjem, ki je vizija duše.

 AURA SODOBNE, SAMOZAVESTNE ŽENSKE

Shiseido je želel z novo interpretacijo že poznane dišave Ever Bloom preseči tradicionalna pravila olfaktivne piramide, in sicer tako, da je zasnoval harmonično in melodično dišavo. Glasbenik bi trdil, da dišava Ever Bloom temelji na dveh enostavnih, raznolikih melodijah:

»akord sijaja« – vlažne, zelene note ciklame in lotosa, kristalne in čiste, ki v svoji polnosti sijejo v ospredju in  »akord prezence« – mehkobna zasvojenost, zgrajena na pomarančnem cvetu, gardeniji, beli ambri, pačuliju in Muscenonu™. Svojega nosilca ovije v neverjetno auro vonja.

 V plohi večnih cvetov Ever Bloom Ginza Flower na novo izumlja čutno svežino – svežino cvetočih rož, ki na telesu žensk pušča dragoceno sled.

Dišava je že na voljo na vseh Shiseido prodajnih policah, in sicer boste za 30 ml stekleničko odšteli 58,00 €, za 50 ml pa 82,00 €.

Write A Comment