Ne bomo govorili o inovativnem, ultra visokotehnološkem videu. Govorili vam bomo o izdelku, ki ga je navdihnila narava in ustvarila znanost: to je 4D krema za sijočo polt. Gre za ekološko kremo za obraz, ki poenoti in razjasni polt, poveča njen sijaj in ji podari kristalen videz – to so štiri’dimenzije’brezhibne, popolne lepote.

Te dimenzije lahko najdemo tudi v cvetu obmorskega pankracija. Ko iščemo navdih, se vedno obrnemo k naravi. Njena popolnost, obmorski pankracij in njegovo delovanje na sijočo polt so nas vodili k stvaritvi lastnega izdelka, ki posnema naravo … To je krema, ki kožo zgladi in poenoti do popolnosti ter ji podari čist, naraven sijaj. Tako kot sonce, ki posije na sneg …

POENOTENA POLT: +33 %
KRISTALEN VIDEZ POLTI: +18 %
 RAZJASNJENA POLT: +21 %
POVEČAN SIJAJ: +20 %

Certificirano ekološka 4D krema za sijočo polt

Za poenotenje polti – Melvitina 4D krema za sijočo polt, ki se na koži raztopi kot snežinka, deluje na 4 dimenzije popolne polti: razjasnjenost, poenotenost, sijaj ter kristalen videz. Obmorski pankracij in japonska lepoplodka sta združena v edinstveni visoko učinkoviti formuli, ki nemudoma poveča sijaj polti. Polt sčasoma postane enakomernejša.

ZNANOST JE DOKAZALA, ŽENSKE SO POTRDILE:Na uporabniškem testu je kar 88 % žensk potrdilo, da je njihova koža po uporabi 4D kreme za sijočo polt videti bolj sijoča.

Certificirano ekološki Dvofazni losjon za sijočo polt

Piling brez mikrodelcev za poenotenje tena – Dvofazni losjon, obogaten z dvojno koncentracijo izvlečka iz obmorskega pankracija, z oljem alojzijeve lilije in z aktivno sestavino za piling brez mikrodelcev, nežno odstrani odmrle kožne celice in vidno razkrije poenoten ten.

 

Dokazani rezultati: 90 % žensk je potrdilo, da je polt nemudoma bolj sijoča.

 

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

5 nasvetov za tranzicijo iz zimske v pomladno nego kože