“PRESENEČENJE,” je med drugim na instagramu zapisala Kate Hudson, ki je s prikupnim videoposnetkom razkrila, da tokrat pričakuje punčko.

38-letna igralka, ki ima že 2 sina iz prejšnjih razmerij, je nosečnost poskušala čim dlje skrivati, sedaj pa je, kot pravi, niti več ne more. Pod simpatičnim videom, na katerem skupaj s svojima sinovoma, Ryderjem (14) in Binghamom (6), fantom in bodočim očetom Dannyjem Fujikawo ter ostalimi člani družine poči balone in razkrije spol otroka, je med drugim še zapisala: “Če ste se spraševali, zakaj sem zadnje čase tako odsotna na družabnih omrežij, je to zato, ker mi še nikoli ni bilo bolj slabo. To je bil najtežji prvi trimester od vseh mojih nosečnosti.”

https://www.instagram.com/p/BhPKzU8AMhT/?taken-by=katehudson

“Če ste me videli zunaj, kako se smejim in se pretvarjam, da je vse super … Sem lagala! Nosečnost smo poskušali skrivati, kar se da dolgo, a sedaj bom počila. In preveč težko je postalo skrivati. Moja otroka, Danny, jaz in celotna družina smo zelo navdušeni. Mala deklica je na poti!,” je med drugim še dodala priljubljena igralka.

https://www.instagram.com/p/Bfet1bsAFrp/?taken-by=katehudson

Glasbenik Danny in Kate sta sicer skupaj šele dobro leto, a kot je povedala v enem izmed nedavnih intervjujev, se poznata že 15 let, saj je najboljši prijatelj njenega polbrata.

https://www.instagram.com/p/Be7FcdlAKnR/?taken-by=katehudson

TUKAJ preveri še, katera priljubljena igralka se je tudi uradno poslovila od filmskih platen.