Vse, kar si lahko zamislite, lahko tudi uresničite. Četudi se v tem trenutku zdi, da vam prav nič ne gre tako, kot si želite, lahko to spremenite. Vaše želje se lahko prav zares uresničijo, pri tem pa naj vam bodo v pomoč ti 3 nasveti!

Razmišljajte o svoji želji, preden zaspite

Če želite, da se vam neka želja uresniči, si morate to želeti ob pravem času. Po mnenju strokovnjakov naj bi bil za to najboljši čas pred spanjem, ko je vaše telo umirjeno in vaše misli bistre. Točno to, kar si želite, si poskušajte čim bolj vizualizirati. Prav tako razmišljajte in poskušajte občutiti občutke, ki bi jih doživljali, če bi se ta želja uresničila. Poskušajte s to ‘sliko’ uresničitve vaše želje tudi zaspati.

Zapišite svojo željo

Sporočite vesolju, kaj točno si želite. Omislite si beležko ali zvezek, v katerega boste vsak dan zapisali svojo željo. Le-to zapišite, kot da se je že uresničila. Na primer: “Pravkrar sem v službi napredovala.” Vaše želje naj bodo direktne in preproste. Ne rabite se spuščati v podrobnosti. Moč uresničitve se skriva v ponavljajočem dejanju. Vsak dan boste namenili nekaj časa razmišljanju o svoji želji, hkrati pa boste svojo željo oziroma cilj točno določili.

Uporabite kozarec vode

Si lahko mislite, da vam lahko kozarec vode pomaga uresničiti vaše želje? Najprej torej napolnite kozarec z vodo, nato pa nežno drgnite dlan ob dlan za aktiviranje energetskega polja. Zatem se z obema rokama približajte kozarcu, kot da ga želite prijeti, a se ga ne dotaknite. Z vašimi rokami v opisani poziciji svojo željo izrečite na glas. Spet naj bo vaša želja preprosta in direktna. Po tem imejte v mislih, kaj si želite in se zraven osredotočajte na kozarec. Zatem preprosto popijte vodo v kozarcu – če je mogoče, v čim krajšem času. Z vodo boste energijo želje transformirali v svoje telo. To ponovite dvakrat na dan, najbolje zjutraj in pred spanjem. In ne samo, da boste povečali možnost, da se vaša želja uresniči, popili boste še 2 kozarca vode več, kot bi ju sicer, kar je seveda dobro za vaše zdravje.

Ja, želje se zares uresničijo! Ključ do uspeha pa se skriva v osredotočenosti in vaši pozornosti. Povežite se z vesoljem in s svojimi notranjimi željami ter začnite uresničevati svoje sanje!

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

To je 5 izgovorov, ki vam preprečujejo srečo!