… ustnic.

Sijoče in poudarjene ustnice, kot jih imajo zvezde? Z novim in inovativnim Labello lip oil negovalnim oljem za sijoče ustnice, ki je na voljo v dveh odtenkih – prozorna in rožnata, dobite najboljšo Labello lip oil nego in hkrati videz zdravih, bleščečih in polnih ustnic.

Trendovski videz ustnic

Največji lepotni trend letošnjega leta je naraven in zdrav nenaličen videz. Pri tem videzu so v ospredju ustnice, saj so v središču obraza in povsem prevladujejo v izraznosti obraza. Bleščeči izdelki so odlična rešitev za poudarjanje ustnic, ker dajejo videz, kot bi uporabili samo negovalni balzam za ustnice, vendar obenem diskretno poskrbijo za malo barve in polnejši videz ustnic.

Labello je ustvaril Lip oil negovalno olje za sijoče ustnice iz naravnih olj, ki intenzivno neguje ustnice, obenem pa jim podari sijoč videz, zaradi katerega so ustnice videti polnejše in bolj zdrave. Odtenka novega Labello lip oil negovalnega olja za ustnice se prilegata vsem tenom kože in ju je mogoče kombinirati z drugimi ličili za ustnice. Vedno bosta poskrbela za bleščeč končni videz vaših ustnic.

Pomen sestavin

Da bodo vaše ustnice vedno blestele v vsem svojem sijaju, jih morate nenehno negovati. Zato je pomembno, da ste pri nakupu lepotnih izdelkov vedno pozorni na sestavine. Nekatere kemikalije namreč izsušijo ustnice ali imajo celo negativen vpliv na okolje. Novo inovativno Labello lip oil negovalno olje za ustnice je veganski izdelek in vsebuje olja, ki so 100-odstotno naravnega izvora, kot je ekološko jojobino olje, ki občutljivo kožo na ustnicah naredi mehko in jo nahrani. Izdelek ne vsebuje mineralnih olj, embalaža je delno narejena iz reciklirane plastike, kartonasta škatlica pa ima certifikat FSC.

Negovalni oljni balzami so brez mineralnih olj in zgolj iz veganskih sestavin, embalaža pa narejena iz delno reciklirane plastike.