Tudi vaši koži po vročem poletju primanjkuje nekaj vlage in je na videz nekoliko utrujena? Skrivnost do sijoče in napete kože je vlaga, ki jo lahko zagotovite z zadostno koliino popite vode, raznoliko prehrano ter kakovostno vlažilno kozmetiko.

Vlaženje kože je ključ do mladostne kože, saj kakovostni vlažilni izdelki preprečujejo nastanek gub in posledično prezgodnje staranje. Vedno je potrebno najprej poskrbeti, da je vaša koža dobro navlažena, šele nato lahko nanesete preostale izdelke.

Kako pa poskrbeti za kožo v prehodu v jesen?

Odstranite odmrlo kožo, saj boste lahko le tako poskrbeli, da bo vaša koža dobro vpila izdelke, ki jih nanašate nanjo.
(Collistar Glycolid Acid Perfect Skin Peeling)

Razvajajte se. Ob prehodu letnih časov je prav, da si privoščimo nekaj razvajanja, če le lahko, si privoščite obisk pri kozmetičarki ali pa se razvajajte s hranilnimi obraznimi maskami.
(Collistar S.O.S Moisturizing Hydro-Mask iz linije Idro-Attiva)

Spočit videz je ključ! Ko brezskrbno poležavamo na plaži, se nam nega obraza velikokrat ne zdi prioriteta, zato v času, ko prehajamo na jesen, ne pozabite na nego predela okoli oči in ust, ki velikokrat izdata našo starost.
(Collistar Siero Unico Universal Youth Essence)

Poskrbite za vlago in nahranite kožo, z odlično vlažilno kremo in negovalnimi olji, ki bodo vaši koži prinesli sijoč in svež videz.
(Collistar Eye Hydro-Gel in Collistar Deep Moisturizing Cream)

 

Če še vedno iščete kozmetiko zase, zaupajte priznani znamki Collistar, ki vam lahko pomaga pri vsakem koraku razvajanja vaše kože ter si po dolgem vročem poletju privoščite nego, ki jo resnično potrebujete!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Trgovina, ki vašega otroka obleče od glave do pet