Lionel Richie nikoli ni bil navdušen nad tem, da si je njegova 19-letna hči za partnerja izbrala 16 let starejšega Scotta Disicka, po incidentu z drugo žensko, pa ne more verjeti, da Sofia še vedno vztraja v razmerju.

@scottdisickupdates, instagram

Kot smo že poročali, je bil ‘Lord Disick’ na zabavi, na kateri je Kanye West izbranim povabljencem predstavil svoj nov album, opažen z drugo žensko – skrivnostno  blondinko z zelenimi očmi, s katero je več kot očitno flirtal. In čeprav so se kmalu zatem v medijih pojavile govorice, da naj bi Sofia Richie zapustila Scotta, temu očitno ni tako.

https://www.instagram.com/p/BjseVDmlhx8/?taken-by=scottdisickupdates

Scott in Sofia sta še vedno par in kot kaže je Sofia Scottu odpustila. Le-to pa zelo jezi njenega očeta, glasbenika Lionela, ki si želi le, kar je najboljše za njegovo hči: “Lionel si želi samo zaščititi njegovo hči. Nikoli ni bil prav navdušen nad Scottom, po tem, kar je naredil Sofii, pa je bil prepričan, da ga bo zapustila. Sicer si je mislil, da jo bo Scott poskušal prepričati, da mu odpusti in točno to se je tudi zgodilo. Lionel je jezen in žalosten, a pravzaprav ne more storiti ničesar. Sofia je odrasla in ne more je prisiliti, da zapusti Scotta. Njen oče je vse prej kot srečen, vendar nima prav druge izbire, kot da podpira svojo hči in tudi njeno zvezo,” je za Hollywood Life še povedal vir iz bližine Lionela.

https://www.instagram.com/p/BjqDblPFiok/?taken-by=scottdisickupdates

 MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Scott si s Sofio Richie želi še enega otroka. Več si preberi TUKAJ!