Hrvaška zvezdnica Severina te dni samo proslavlja!

V tem prazničnem času ima namreč kar nekaj razlogov za praznovanje. Najprej je svoje oboževalce razveselila z velikonočno objavo s sinom Aleksandrom, ki ji postaja vedno bolj podoben. Skupaj sta pozirala ob pirhih in videti je, kot da Seve kar žari od sreče in ponosa.

Foto: Severina, instagram

Zvezdnica je poleg velikonočnih fotografij še zapisala: “Srečno veliko noč! Naj vam dobro služi zdravje in naj vas grejejo objemi vaših najdražjih.”

Foto: Severina, instagram

Zdaj že 47-letna Severina pa je imela včeraj tudi rojstni dan in med drugim izdala, da jo je na ta dan pred štirimi leti zaprosil njen trenutni soprog Igor Kojić. “Čudovito je praznovati veliko noč s človekom mojega življenja, ki me je pred štirimi leti na ta dan zaprosil. Hvala ti, ljubezen moja, za vsak naš dan, hvala za tvojo dobroto in hvala vsem za čudovite čestitke,” je še dodala pod romantično fotografijo, na kateri jo poljublja njen 31-letni mož Igor.

A razlogi za slavje se ne končajo niti pri rojstnem dnevu. Priljubljeni hrvaški pevki namreč po novem na instagramu sledi kar milijon oboževalcev, kar je prav tako ponosno oznanila s svetlečimi baloni.

Za Seve pa je letos tako in tako posebno leto, saj je po dolgem času izdala nov album, ki nosi naslov Halo, skoraj vsak drugi teden pa postreže tudi s kakšnim novim videospotom. Zadnjega, za pesem Daleko ti kuća, si oglejte na priloženem posnetku spodaj …

 

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Severina je letos z družino novo leto dočakala na sanjskih Maldivih. Kako so se imeli, si oglej TUKAJ!