Poletje je čas, ko si želimo oddahniti, se sprostiti in uživati v toplem vremenu in vonju po morju ali gorah. A velikokrat nam te občutke pokvarijo madeži znoja in deodoranta na oblačilih, neprijeten vonj in sledi na koži. Končno si lahko oddahnete in se prepustite občutku popolne varnosti.

Pri Nivei so razvili novi antiperspirant s petkratno zaščito, ki to poletje ne bo zaščitil le vas, temveč tudi vaša najljubša oblačila. Novi antiperspirant Nivega Black&White Invisible Ultimate Impact s petkratno zaščito, ščiti pred neprijetnimi vonjavami do 48 ur, pri uporabi ne pušča madežev in sledi na koži in tudi ne na vaših najljubših oblačilih.

 

Pozabite na madeže na svojih črnih in belih oblačilih, ter ostanite sveži skozi ves dan, brez neprijetnih madežev na oblačilih in pazduhah. Nov paradni konj Nivee vas namreč ne bo razočaral, saj je narejen tako, da ščiti vaše najljubše kombinacije oblačil, da čim dlje ohranijo svoje prvotne barve, in ne pušča sledov. Zaradi svoje nežne formule pa je primeren za vsakodnevno uporabo in ne povzroča razdraženosti kože.

 

Petkratna zaščita v spreju ali rollonu, primerna za ženske in moške!

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Privoščite svojemu obrazu nekaj NOVEGA!