L’OCCITANE predstavlja tri novosti, ki bodo poskrbele za sijočo kožo obraza in svež pogled. Gre za inovativne izdelke, ki bodo spremenili vašo nego obraza!

Odkrijte Kremasti piling za obraz, ki vam z barvo pove, kdaj je pravi čas, da ga sperete z obraza, in inovativno Piling-masko v prašku za obraz, ki se v stiku z vodo ali tonikom zapeni. Osvežilni gel za kožo okrog oči Aqua Réotier s svežo formulo, obogateno z vodo iz izvira Réotier, hialuronsko kislino in kofeinom, p pomaga delovati proti dehidracijskim gubicam, spodbuja mikrocirkulacijo po zaslugi masažnega aplikatorja s kroglico ter pomaga zmanjšati videz temnih in zabuhlih podočnjakov.

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si

 

Osvežilni gel za kožo okrog oči 

Sveža formula, obogatena z vodo iz izvira Réotier, hialuronsko kislino in kofeinom, pomaga delovati proti dehidracijskim gubicam, spodbuja mikrocirkulacijo po zaslugi masažnega aplikatorja s kroglico ter pomaga zmanjšati videz temnih in zabuhlih podočnjakov. Koža okrog oči je nemudoma videti sveža in kot prebujena.

Kremasti piling za obraz 

Piling, ki vam z barvo pove, kdaj je pravi čas, da ga sperete z obraza. Njegova barva se namreč med masiranjem spremeni v rožnato in s tem pokaže, kdaj je čas za izpiranje. Hibridna formula, obogatena s sadnimi encimi za piling in fino zmletimi mandljevimi luščinami, nežno odstrani odmrle kožne celice ter pomaga očistiti pore in odstraniti odvečni sebum s kože. Koža je očiščena, gladka in čudovito mehka.

Piling-maska v prašku

Piling v prašku? Da, pri L’OCCITANU je to mogoče.

Inovativna maska se v stiku z vodo ali tonikom zapeni. Hibridna formula, obogatena s sadnimi encimi za piling in cvetno kislino (AHA), nežno odstrani odmrle kožne celice, nečistoče in vidne sledi onesnaženja, poleg tega pa pomaga učinkovito očistiti pore. Koža je nemudoma bolj čista in sijoča, na otip pa je neverjetno mehka in gladka.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

To svetujejo babice, če vas opeče sonce!