Poletje je čas, ko se lahko nekoliko poigramo tudi z barvami na nohtih ter samo obliko nohtov. V toplejših dneh so nam namreč dovoljene drzne barvne kombinacije in vzorci, zanimive oblike in seveda bleščice.

Med modnimi in lepotnimi blogerkami smo sicer našli številne trende, ki so trenutno popularni. Izbrali smo 4 najboljše, najbolj barvite in takšne, ki si jih boste želeli preizkusiti takoj!

Mavrično poletje

Se velikokrat preprosto ne morete odločiti katero barvo bi poleti nanesli na svoje nohte? S to manikiro bodo te težave odveč, saj lahko uporabite vso barvno lestvico, ki jo ponuja vaš predal z laki za nohte.

Barvna francoska manikira

O tem, da se francoska manikira ponovno vrača, smo pisali že pred meseci. A sedaj ne rabite ostajati v okvirih belih konic, ampak si privoščite drznost in preizkusite ostale barvne odtenke, bodisi pastelne ali živahne.

View this post on Instagram

#jessicanails #frenchmanicure #

A post shared by salon_headline&shine (@salon_headlineshine) on

Sladoledni nohtki

Poletje je tudi čas, ko se veliko fotografiramo in skušamo v objektiv ujeti magične trenutke in spomine. Velikokrat nam na fotografijah družbo dela sladoled, zato letos poskrbite, da bo vaša nova Instagram objava resnično trendi, s sladolednimi nohtki!

View this post on Instagram

warmer times 😎

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

Minimalistično poletje

Če želite na svojih nohtih preprost dizajn, ki pa še vedno izstopa, potem preizkusite naravne nohte z minimalno piko barve na vsakem nohtu. Poigrajte se z barvami pik, lahko so tudi različnih barv, a naj izstopajo!

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Si tudi vi želite mehkejšo in bolj sijočo kožo? Preizkusite enostavne DIY pilinge za telo!