Dragi ljubitelji športne elegance, z veseljem naznanjamo, da se je v Mariboru odprla prva trgovina priznane blagovne znamke North Sails.

North Sails je ena redkih blagovnih znamk, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo izdelovanja jader in oblačil. Blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1957, ko je Lowell North, olimpijski jadralec pričel z izdelavo jader. North Sails oblačila so inovativna, odličnega dizajna ter vrhunske kvalitete, po novem pa jih najdete tudi na Gregorčičevi 13 v Mariboru, kjer vam bodo prijazne prodajalke pomagale izbrati pravo modno opravo zase.

Oblačila North Sails so funkcionalna, a hkrati lepega izgleda, čistih linij in nikoli bahaška. V Sloveniji je blagovna znamka močno zasidrana v srcih ljubiteljev lepih, modernih in kvalitetnih oblačil, ljubiteljev jadranja, sonca in morja.

Pri oblikovanju North Sails kolekcij za raziskovanje izkoriščajo naravno moč morja, hkrati pa skrbijo, da ga ohranijo za prihodnje generacije. Zaradi slednjega so od leta 2017 tudi del organizacije za ohranjanje morja –  Ocean Family Foundation, kateri namenjajo 1 % celotnega prihodka.

NE PREZRITE – URADNA OTVORITEV trgovine v soboto, 7. aprila!

V Mariboru že lahko nakupujete oblačila znamke North Sails, uradna otvoritev trgovine pa bo na Gregorčičevi 13 v soboto, 7. aprila, ko bodo stranke razvajali tudi s pogostitvijo in peninami Frangež. Prvih nekaj kupcev pa bo poleg otvoritvenega popusta prejelo še posebno DARILO!

NAGRADNA IGRA

Ti je všeč ta majčka znamke North Sails? Le komu pa ni! V nagradni igri lahko sodeluješ na na naši FB strani vibe247.net, nagrajenko pa bomo danes teden objavili tukaj.

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA, MAJICE NORTH SAILS PA SE BO RAZVESELIL/A:

JERNEJA DEBEVC

Nagrajenko naprošamo, da nam svoje podatke pošlje na info@vibe247.net.